Sunday bloody sunday.

Ska snart iväg för att träffa oli och becca, vi ska julbaka och så ska jag plugga lite. Tänkte plugga när dom bakar deras jävla knäck för jag hatar knäck. Mår illa av skiten osv, men vi ska ju baka annat oxå så det är lungt. Ska även försöka träffa olle en stund. Blir trevligt som fan iaf. Gårdagen var galen hamnade hos olle i årstaberg på en fest med massa 94:or-92:or, men jag, oli och sara är för coola för att bry oss om sånt. Vi festade iaf och jag kom hem kvart över sex imorse. Mina föräldrar märkte dock inte att jag var hemma förens jag gick upp kvart i två.

orkar inte.

Orkar inte blogga idag, är så sjukt stressad. Kanske bloggar lite om jag orkar men annars vet jag inte när jag bloggar igen.

cheers mates

Tradera.

Ska förmodligen sälja lite saker på tradera imorgon. Inte för att ni bryr er men jag ska sälja mina nästa oanvända snowboardskor för dom är för små. Annars är dom jätte fina så jag är lite ledsen över att jag ska sälja dom men men. Känns lite onödigt att dom ska stå i min garderob när någon annan kan köpa dom av mig. Båda tjänar ju på det med tanke på att dom i butik kostade 2200 när jag köpte dom och jag säljer dom för 500. Så man får dom ganska billigt, dock kan det bli svårt att bli av med dom pga storleken. Men men det är värt ett försök iaf som sagt båda tjänar på det.

Trött.

Jag är helt jävla kär i 90210, så jävla bra. Omg asså jag måste veta vad som händer sen och jag har redan sett alla 11avsnitt som finns att ladda ner. Fan jag vill veta nu.

Men vidare till det jag tänkte skriva om först, jag är så jävla trött på alla hemligheter och allt jävla du får veta sen. Jag är sjukt jävla trött på alla överraskningar och allt sånt. Och jag hatar när folk ska föra fram sin åsikt hela tiden. Visst alla har rätt till sin åsikt. Men folk behöver inte säga det dom tycker till mig sådär 70gånger. Jag förstår, jag är inte dum i huvet okej? Jag förstår att ni tycker det ni tycker redan första gången ni säger det. Ni behöver inte stå och säga samma sak om och om igen, det gör ont okej? Bra hejdå.

Cheers mates.

90210.

Jag kan inte sova nu igen, så jag håller på laddar ner de två första avsnitten av 90210. Om serien är bra laddar jag ner resten. Tänkte iaf börja med två avsnitt sen får vi se vad jag tycker om serien. Men jag tror att den är bra. Hoppas iaf att den är bra. Ska upp vid sex idag så det är värkligen onödigt att sova för jag måste duscha. Borde kanske hoppa in i duschen snart egentligen så att håret hinner torka till när jag ska gå hemifrån halv åtta. Aja får se hur jag gör, orkar inte duscha just nu iaf. Bloggar förmodligen igen innan jag går för att möta emelie.

And i think i'll.....

Hej, har sovit en hel del nu. Mår så jävlia dåligt, är magsjuk och har mens. Ni förstår säker smärtan i det hela. Iaf så var jag nyss ute med hunden. Det var väldigt trevligt förutom mina grannar som promp skulle prata med mig, jag hatar dom. Värdelösa jävlar, vägrar förstå att jag inte vill prata med dom. Min söta hund ligger och sover i ena soffan nu så jag ska stänga balkong dörren för jag fryser ihjäl. Aja ha en trevlig dag så skriver jag mer sen.

God morgon.

God morgon bitches, sitter här med en kopp te och har fortfarande inte somna. Kan inte sova ska försöka sova lite nu tror jag. Sen ska jag städa klart och plugga, behöver plugga. Kan fortfarande inte äta så jag kanske blir hemma imorgon också, får se. Vill iallafall bli frisk nu, orkar inte vara sjuk längre. Missar massa praktik ju. Aja ska försöka sova nu, skriver mer när jag har vaknat.

Cheers mates! Stay metal!

19 fucking år

Idag fyller sötnöt år, grattis baby. Älskar dig, du får din pressent nästa gång vi ses.

Sova.

Jag kan inte sova, det är erat fel. Men det är lungt jag förlåter er för sötnöt är inne på msn. Dessutom så måste jag faktiskt städa så det är lungt. Ni behöver inte be om ursäkt, dessutom så laddar jag ner en film som jag ska kolla på och mamma och bror åker vid sex så jag vill vara uppe då så att jag kan gå ut och promenixa. Dels för att det alltid är trevligt att promenixa och dels för att jag inte har varit ute på fett länge. Åh jag hatar att städa, men det är väll lika bra att städa klart nu när jag ändå inte kan sova. Ska försöka göra det bra också men jag suger på att städa så. Men men, och ja jag vet att ni gillar sånna här menningslösa inlägg. Sennare kanske ni får ett inlägg om mina naglar om ni har tur. För jag är så jävla snäll, haha.


kärlek.

Jag är helt kär i det här halsbandet, frågan är bara om jag orkar betala 695 kr för det? Jag måste ju köpa julklappar till folk nu så. Men fan vad jag är kär i det, fan jag börjar snart gråta.

 

Dagens outfit.







Kofta: Second Hand
Klänning: Levis
Strumpbyxor: H&M
Skor: Vagabond


Nyvaken

Vaknade nyss, har sovit till och från halva dagen, gick upp vid tio för att ringa praktiken. Somnade om och så har det varit så hela dagen, jag har vaknat för att somna om igen. Nu ska jag dock gå upp för att städa rummet, plugga och fota dagens outfit. Vilken händelserik dag va? Äh jag har åtminstonde inte tryckt i mig massa godis. Aja nu ska jag dricka mitt te och sen försöka äta något. Är sjukt jävla hungrig. Men ni behöver inte oroa er jag ska skriva sennare.

Sjuk.

Jag är sjuk, vilket är både bra och dåligt, dels så har jag tid att plugga när jag inte kan gå till praktiken och ja sen så missar jag ju praktiken. Dock passar det inte mig att vara sjuk, iofs blir jag blekare och det passar mig. Men jag hatar att vara mag sjuk det finns inget värre. Och nu är det även snö ute och jag älskar snö, jag vill bara gå ut och åka snowboard men likt förbannat ligger jag hemma och är magsjuk med 38,2 graders feber. Nej fan ge mig en solsemester till californien, en LV resväska, lite snygga saker från marc jacobs och marc by marc jacobs, massa pengar att shoppa för och cocosolja från hawaiian tropic och jag är nöjd. Efter två veckor vill jag hem till värmen igen och åka snowboard, gärna med ett par snowboardglasögon  från roxy sen behöver jag nya byxor och en ny jacka också. Det kommer bli jävligt vackert. Ni kommer sucka av avund när ni ser mig i skidbacken. Men ni behöver inte gråta för det, alla är inte lika coola som mig. Och ja jag ska börja lägga in bilder varje dag. Imorgon, okej?

Jag känner mig förolämpad.

Jag känner mig förolämpad, här skriver jag en jävligt fin text om hur äckligt värdelösa Tokio Hotel är och ingen reagerar. Jag gillar fan Johan i idol mer än tokio hotel och johan är väll ungefär lika bra som mig på att hålla ton och jag är då nästan tondöv. Tokio Hotel kan inte skriva låtar, det finns inget med det bandet som inte får mig att vilja spy pga hat. Det är inget speciellt med deras musik, så alla som lyssnar på dom och säger saker som "Tokio Hotel räddade mitt liv" visst jag tror er. Men jag skulle skämas om det bandet hade räddat mitt liv. Det är bara att förstå att dom inte är så jävla speciella och deras musik är fan inte bra.

Nu försöker inte jag sitta här och säga att jag är bättre än er. Eran värdelösa musiksmak gör inte er sämre än mig. Det är lungt ni behöver inte oroa er jag har också lyssnat på britney spears en gång i tiden. Men det är fan lågt av er som lyssnar på TH att inte försvara dem. Fan ni har gjort mig sur för sista gån

Allt detta tjat om TH.

TH är så jävla överskattade. Jag förstår inte vad deras fans ser i dem. Deras musik är långt ifrån bra, deras musik får mig helt ärligt att vilja skära öronen av mig. Sen är de även jävligt fula, hade min pojkvän sett ut som någon av dem hade jag aldrig blivit tillsammans med honom. Så jag förstår inte varför folk lyssnar på den där skiten. Jag hoppas att dom aldrig får spela i sverige. Jag vill inte behöva må illa när jag går ut och jag vill fan inte behöva riskera att möta dem i stan. Jag skulle förmodligen få kväljningar av att se de talanglösa idioterna.


Happy birthday

Grattis, idag fyller min bästavän 17. Så jag ska hem till henne och spendera dagen där. Tar med kameran och dokumenterar det hela, såklart. Fast hon är fan seg, loggar aldrig in på msn. Jävla a-lagare, och nej jag förväntar mig inte att ni ska förstå vad jag mennar.

Det kallas tvivel....

Jag börjar tvivla på mig själv. Tycker jag har ätit för mycket idag. Fan det här går inte, jag vill bara köra ner fingrarna i halsen. Jag hade ju lovat mig själv att börja äta mindre. Fan, fan, fan får leva på ingenting imorgon. Då borde det jämna ut sig aight? Aja nu ska jag lägga in bilder på datorn så att jag kan lägga in bilder här. Där ser ni jag blir bättre, är riktigt stolt över den delen faktiskt.

nine in the...

sitter och skaffar nya vänner a la ely style. Det är väldigt roligt och får faktiskt tiden att gå väldigt snabbt. Älskar att ingen kommenterar era tysta jävlar. Aja jag ska inte klaga har inte dirket varit bra på att uppdatera. Men jag blir bättre visst? Nu ska jag skriva min önskelista, hade dock tänkt langa lite bilder först. Så ni ser vad jag gjorde under natten.



Ja, nu ser ni hur roligt man kan ha på natten. Jag älskar att vara kreativ på natten.

Lycka och sorg.

Jag skakar, åh herregud. Om jag har rätt information kommer marc jacobs öppna en butik kring stureplan. Åh, jag kommer springa dit och göra av med alla mina pengar. Men det är det värt, jag älskar marc jacobs.

Men samtidigt är jag död, jag hittade mina två stora kärlekar idag. Problemet är bara att dom kostar 11000 och 10500. Åh christian dior och jimmy choo vet hur man designar skor. Dock är skorna för dyra, jag grät i vad som kändes som fem timmar men förmodligen bara var en timme.

Cravings, åh fan vad jag vill ha karl lagerfeld nallen. Seriöst det kan inte bara jag som vill ha den. Synd bara att priset ligger på 1500 USD. Fan också jag dör.

what's up?

Fixade nyss lite bilder i photoshop, jag börja känna en lust över att fotografera igen. Fan jag älskar att fotografera, sen är det ju det där med att vara kreativ. Tycker dock att bilderna blev relativt bra. Tänker dock inte lägga upp dom här för jag vill inte behöva skriva mitt namn på bilderna. Och jag orkar inte med folk som tar bilderna då jag kanske ska använda dom när jag söker in på högre utbildning än den jag går nu. Ja ni förstår säkert, känner dock att jag måste lägga in bilder här oftare. Men jag tänker mer vardagliga bilder, typ idag har jag köpt det här. Vilket påminner mig om att jag måste skriva önskelista. Kan lägga in bilder på en del saker jag önskar mig. Igår bakade jag cupcake för min pappa fyllde år igår och min bror fyller år idag.


gratis mode.

Jag blev nyss medlem på gratismode.se, jätte bra sida. Man sammlar poäng och kan sen byta in poängen mot pressentkort. Så jag tänkte tipsa mina kära läsare om sidan. Bli medlem nu, http://www.gratismode.se/?c=13526.

Sleep is for the weak.

Jag kan inte sova. Det går bara dåliga program på tv. Och just nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli 6-7 nånting. Mina läppar börjar sakna mitt läppglans som jag tvättade bort i tron att jag skulle sova. Jag har dessutom hittat en söt liten kompakt kamera som jag vill ha. Nu ska jag bara hitta en mobil så har jag hittat allt jag behöver. Så var det avklarat, funderar på en nokia e71 och en iphone. Frågan är väll bara vilken som är bäst. Tror inte att prisskillnaden är så stor. Aja jag borde väll egentligen sova nu men först ska jag lägga in bilder på kameran och nokian så att ni vet vad ni ska ge mig i julklapp. Nej, skoja bara men om ni vill får ni gärna ge mig kameran. Det är okej, jag kan till och med säga tack om ni vill.

En canon, förmodligen jävligt bra. Kärlek <3

Och här har vi förhoppningsvist min nya mobil.




Cheers mate, stay metal.

Good night bitches.

Yo hoes!
Idag (jag anser att det är tisdag nu) ska jag gå upp klockan sju.
Börjar halv tio men har tandläkar tid innan skolan.
Slutar dock vid ett idag så det blir en ganska lungn dag.
Ska försöka plugga lite idag.
Måste försöka komma igång med mitt engelska projekt.
Sen måste jag även försöka fota lite när jag har tid.
Får lita skuldkännslor över att jag tvingade pappa att ge mig min systermkamera och sen inte har haft tid till att fota på ett tag nu.
Men skolan måste gå före så jag får lägga mindre tid på fotandet nu.
Dessutom är det jullov snart och då har jag förmodligen massa tid på mig att fota.
Aja vet inte riktigt vad mer det finns att säga.
För er som vill veta så ska jag fixa naglarna nu och byta om till mi misfits tröja och sen försöka sova.
Och lyckas jag inte somna så stannar jag uppe hela natten.
Btw så ska jag bli bättre på det där med att lägga upp bilder.

skolan

Sitter i skolan, slutar snart. Efter den här lektionen har jag matte b sen ska jag hem och träna lite för att sen plugga. Efter pluggandet ska jag förmodligen rensa min garderob så att jg blir av med allt jag inte använder. Ska även tjata på mamma angående kläderna jag ska beställa från dropdead. Sen ska jag försöka hålla mig borta från godis och all tjockis mat. Ska även hinna duscha och fixa naglarna. Sen måste jag hinna plannera massa, oh my god. Jag är så sjukt stressad. Kanske borde fixa en ansiktsmask också bara för att ta hand om mig själv lite? Aja får se hur det blir. Bloggar förmodligen mer när jag har kommit hem, stay tuned.

Ny design.

Nu har jag fixat designen lite, tänkte fixa den mer men det här får duga så länge. Vill nämligen fixa det mesta själv. Nu ska jag iaf försöka hitta något att underhålla mig med resten av natten. Btw så är jag sur på anton och om mogge inte träffar mig och becca imorgon är jag sur på honom också. Så nu är det bäst för honom att han träffar mig annars ska jag slå gubben. Har fan inte träffat honom på över två år och han dissar mig när han kommer till stockholm? det är fan inte okej. Aja nu ska jag önskeshoppa lite på marc jacobs.

The secret handshake

Sitter på dropdeads hemsida och letar kläder. Hittade ett väldigt bra band där. The secret handshake, passar alla, typ som ketchup. Nej skämt åsido men dom passar faktiskt dom flesta. Och eftersom att jag gillar er så langar jag en video. Snällt va? äh det funkade inte så jag skiter i det. Ni får söka på youtube helt enkelt.

skor.

Nu är det lördag och oftast på lördagar så brukar jag åka och shoppa med mamma. Fast nu är jag sjuk så det blir ingen shopping. Det känns väldigt tråkigt med tanke på att jag älskar att shoppa. Dessutom så tror jag att det skulle vara väldigt lätt att få saker av mina föräldrar nu för dom har en hemlighet som jag får reda på om ungefär en månad. Och dom har varit väldigt trevliga idag och igår. Så jag kanske ska be pappa om pengar till mina vagabond skor nu? låter som en bra idé va? skorna kostar ungefär 700 om jag kommer ihåg rätt men å andra sidan är inte prist något problem och jag förtjänar allt jag vill ha. Så ja ni förstår säkert problemet. Nu ska jag iallafall charma till mig skorna.

en dagens outfit från london.



Tänkte lägga upp en dagens outfit från när jag var i London so here we go.
tjocktröja: Adidas
T-shirt: Bring me the horizon tröja som jag köpte i london
Jeans: köpta i london för över ett år sen
Uggs: uggs

RSS 2.0