lets go chase the sunset.

På måndag ska jag dra med jocke till stan för att hjälpa mig fixa en grej. Kommer bli awesome om det blir som jag vill. Problemet är bara pengar just nu. Kan kolla med jocke hur myket han älskar mig hahaha. Nej nu skämtade jag faktiskt bara. Men jocke ska följa med mig och kolla priset osv. Sen får vi se hur det blir, är sjukt nervös.

Cheers mates!

/Ely

Let's ditch this city before we sober up.

Tänker inte skriva om vad som har hänt idag känner mig för tomm för det. Tänk det här scenariot, här hade jag kunnat varit i göteborg nu. Min kompis som var det enda personen jag hade kunnat åkt med kunde jag inte åka me för hans tjej skulle med. Min kompis träffade sångaren i mitt favorit band. Vet ni hur det känns när någon man känner får träffa en kändis som enligt er är ett geni som personen du känner inte ens lyssnar på. Liksom Oliver sykes skriver låtarna i bmth, dom där låtarna älskar jag. Bmths låtar förtrollar mig får mig att försvinna från allt annat. Men för min kompis betyder texterna förmodligen ingenting och det gör ont. Aja får väll hoppas att han lyckas med det han skulle försöka fixa för om han gör det älskar jag honom.

Cheers mates!

/Ely

But i got him were i want him now.

Är hos oli kan inte sova oli duschar. När hon har duschat klart ska jag tvinga med henne ut. Haha, smarta jag glömmde massa saker jag behöver till nynäshamn hemma så måste hem imorgon och hämta lite grejer. Får förövrigt present av mamma imorgon, haha älskar mina föräldrar som alltid langar presenter. Dom kanska drar till köpenhamn nästa vecka och jag är fett sugen på en marc by marc jacobs väska men vågar fan inte be dom köpa en till marc by marc jacobs väska till mig. Och om jag ska kirra en till marc by marc jacobs väska ber jag nog pappa kirra en såndär söt väska med nitar på som bara finns i usa. Hm får se hur jag gör, nu kom dock oli ut ur duschen. Åhh min älskade, spontoana lilla cupcake drar till grekland i en vecka och lämnar mig nästan helt ensam i den här stora stan. Men det är lungt har min musik, mamma och så förväntar jag mig att jocke underhåller mig. Han är alltid på jag lovar tvingade han att umgås med mig typ tre dagar i rad förra sommaren när oli var bortrest. Hahha dom var fett söta och fixade värsta överraskningen till mig. Liksom oli kom hem tidigare än hon skulle och då lurade jocke med mig till t-cen för att ge mig en pressent och gissa om jag blev chockad när oli sätter händerna för mina ögon. Jag väntar dock fortfarande på min champagne som hon skulle langa. Förövrigt har jag inte riktigt fattat att jag missar bmth i göteborg idag för att ingen ville/kunde följa med mig. Tänk jag hade kunnat se bmth idag, jag kunde ha sett min älskade lee. Jag hade fucking kunnat se mina älsklingar, min älskade oli som alltid dampar ut på scenen. Och då dampar han även ut på scenen med en stukad fot och det mina damer och herrar är det fan inte många som gör. Jag älskar dessutom det faktum att samma dag som oli överger mig så spelar mitt favorit band det är fan dubbel jävla smärta. Men nu ska jag fortsätta umgås med oli innan hon drar.

Cheers mates!

/Ely

Heavy on this pen relives a faliure every day.

Ska hoppa in i duschen så fort jag har skrivit det här inlägget. Ska försöka slänga upp ett till inlägg innan jag drar iväg för resten av helgen.

Bilder från onsdagen som jag spendareade såhär:


















Torsdagen såg ut såhär:









Sen drog jag till tandläkaren och somnade när jag kom hem.

Cheers mates!

/Ely

Frukost.

Nu ringer jennas väckarklocka, så nu ska jenna snart gå ut med min söta hund så ska jag göra frukost. Sen ska vi ut och sola, tänkte slänga upp bilderna från igår sen för nu har jag rensat igenom datorn på runt 1000bilder. Så nu ska det fan funka annars blir jag fan arg. Det är fan inte lätt när det är svårt.

Cheers mates!

/Ely

They say quitters never win, but we walk the plank on a sinking ship.

Okej det här blir då gammla bilder del två right? I det här inlägget blir det lite blandade bilder. Ni får leva med det för jag vet att ni älskar mig ändå. Och jag vet att ni älskar att glo på mina bilder.

Vi börjar lite fint med en bild på mig och oli från förra sommaren.


Sen har vi den här söta bilden på mig. Riktigt vacker om jag får säga det själv.



Sen kör vi hårt med en bild som representerar total jävla lycka :)



Sen langar jag extermt snygga bilder från ibiza från förra sommaren :)

















När jag kom hem från ibiza mötes jag av det här, nämligen pressenter från pappa och bror som hade varit i new york.



Cheers mates!

/Ely

I will never end up like him.

Sitter och rensar min fulla dator eftersom att jag har tappat bort usbkabeln till min externhårddisk. Misstänker att jag har slängt den korkad som jag är. Jävla skit asså, aja får väll rensa alla bilder tills jag hittar usbkabeln eller köper en ny externhårddisk. Tills jag kan lägga in bilderna från idag så langar jag gammla bilder. För att det inte ska bli ett jätte långt inlägg, så gör jag helt enkelt flera inlägg. Enjoy bitches!

Följande bilder är på mig och jenjen från förra sommaren när jag för att vara snäll mot jenjen köade till en konsert jag inte ens skulle gå på. Kirrade en biljett till konserten för 80kr som egentligen kostade över 1000. I got the skills, under konserten träffade jag en sjukt trevlig tjej som hjälpte mig se genom att tvinga mig att sitta på hennes axlar. Fett gulligt då hon faktiskt var kortare än mig. Kärlek på sånt alltså.





























Fan vad jag älskar att vi inte är seriösa på nån bild och då har jag säkert två hundra bilder från den dagen.

Cheers mates!

/Ely

"RT Got a salad at McDonald's, which is like getting a handshake at a whorehouse"

Sitter här och lyssnar på musik, så jävla nice. Ska städa nu, slänga ner lite kläder i tvättmaskinen, gå på en promenad, sätta igång tvättmaskinen och träffa oli. Måste verkligen städa det ser förjävligt ut i mitt rum och jag vill inte missa att träffa oli för att mamma kommer hem och säger åt mig att städa. Känner för att fota idag så min kamera får följa med mig överallt idag. Juste ska även träffa emelie och få min marc by marc jacobs väska som hon har lånat. Har fan saknat min älskling. Ska försöka langa en dagens outfit och lite bilder idag.
Emelie


Haha emelie leker att hon är från norrland.

Cheers mates!

/Ely

ihhk

Åh, jag är sjukt jävla glad nu. Imorgon kommer min spontana lilla oli hem igen. Och fan vad jag har saknat henne och nu sitter väl ni och skrattar med tanke på att hon åkte till landet i onsdags och kommer hem imorgon men hon är fan min bästis. Och man kan inte ha en bättre bästis än henne jag lovar. Men imorgon kommer hon hem och då blir stockholm osäkert igen. Det känns inte rätt att när stockholm är säkert, det är helt sjukt för jag känner att hon inte är i stockholm. Men imorgon kommer hon hem och då ska vi göra stockholm grymt osäkert.



Cheers mates!

/Ely

A***

När jag satt på balkongen fem imorse tänkte jag på honom och hur allt skulle ha varit så mycket lättare om jag aldrig hade träffat honom. Samtidigt kan jag inte ångra något för han är en väldigt bra vän till mig. Om jag någonsin skulle bli tillsammans med honom skulle jag behöva flytta om inte han flyttade hit för jag skulle inte klara av att ha ett sånt distansförhållande. Men oavsett vad som händer så har jag en väldigt speciell person i mitt liv. Och det gör ont att se honom gång på gång bli sårad av folk han litar på. Även om jag vill ha honom så betyder inte det att jag önskar att det ska gå dåligt med hans kärleksliv för jag vill att han ska vara lycklig. Och oavsett hur mycket jag älskar en person så ser jag hellre att den är lycklig med någon annan än olycklig med mig. Visst jag kan inte veta hur det skulle gå för oss men jag vet inte om det vi har nu är värt att riskera för att jag vill ha något mer med honom.

Cheers mates!

/Ely

Skillat ely

Alltså jag kom hem från att ha lämnat av sara vid bussen. Sätter mig vid datorn och då bröjar barndlarmet tjuta som satan. Jag får panik springer runt som en jag vet inte vad och försöker bestämma vilka kläder jag ska rädda. När jag har sprungit runt i säkert fem minuter och inte hittat branden ser jag att det är kylen som tjuter för att den inte är helt stängd. Snacka om att jag kännde mig dum då.

Cheers mates!

/Ely

it's a crul crul world

hej darls. har spenderat dagen åt att leta efter min laddare/usb-sladd till min iphone helt utan resultat. Och alla bilder jag tänkte lägga upp idag är iphonen. Så jävla oskillat, nu ska jag iaf hoppa in i duschen och laga mat för att sen dra ut. Får se vad som händer idag. Langar dagens outfit innan jag drar ut.


Cheers mates!

/Ely

Snö.

Idag fick jag sötaste snö armbandet ever av mn bror. Var såklart tvungen att fota det så jag gjorde det. Ni får försöka att inte tänka på hur jag ser ut på bilderna.







Nu ska jag fixa mig sen ska jag iväg med emelie, hon ville snacka skit och dricka öl. Så det blir trevligt iaf får se om jag dricker nån öl eller om jag dricker cola istället haha vet inte riktigt tycker inte om öl och vill liksom inte sitta och dricka drinkar vid typ halv fyra.

Cheers mates!

/Ely

Ed Hardy

Köpte en tröja iag från ed hardy den är grymt snygg om jag får säga det själv och helt klart värd 1000kr



En ganska dålig bild på min nya älskling men ni får se en bättre bild om några dagar.

Cheers mates!

/Ely

But if i don't believe in him why would he believe in me?

Gårdagen var heöt jävla awesome. Idag har jag dock bara chillat, ska snart iväg till stan och handla lite. Men innan jag drar ska jag byta kläder och skriva om igår. Just nu håller jag på för över bilder från kameran till datorn. Igår började vi kvällen på fridays där jag tog en apple tini. Emelie och linn levde på alkoholfria drinkar och jag tog en shot, en redbull vodka och två glas champagne efter att vi lämnat fridays. När kvällen var slut drog jag hem till oli och drog därefter hem kvart över sex imorse.



Min apple tini



Redbull vodka

hinner inte lägga in fler bilder nu för det är omöjligt att hitta dem då alla bilder ligger helt konstigt i datorn. Och jag måste dra nu men jag bloggar mer när jag kommer hem.

Cheers mates!

/Ely


Club Catillin.

Drog ut igår, club catillin. Det var awesome att jag sen hade jätte ont i huvet och glämmde ta bilder gör inte så jävla mycket. Idag ska vi ut igen vet dock inte riktigt vart. Men det blir säkert jätte roligt, nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir klar någon gång. Emelie och Linn orkar liksom inte vänta för länge på att jag ska bli klar. Uppdaterar mer imorgon.

Cheers mates!

/Ely

Shopping.

Den senaste tiden har jag shoppat en del. Tänkte visa er mina nya älsklingar som jag har hunnit presentera för resten av min garderob.




armband från thomas sabo



tunika från indiska



ansikts produkter köpta på island



t-shirt från mq



t-shirt från mq



kofta från mq



väska från mq



väska från mq



väska från mq



t-shirt från mq

cheers mates!

/Ely

Till Underwood.

När du läser det här ska du se en bild av mig framför dig när jag gråter för att du inte har skickat bilderna från min födelsedag än. Så därför bestämmde jag mig för att ta bilderna från din bdb. Och jag vet att du förlåter mig. När du läser det här skulle det btw vara bra om du kommenterade med vilken buss du tar till hultsfred. Haha du är så jävla söt när du kommenterar och jag älskar också mina "rules by mary" tunikor. Dessutom så är jag fett besviken på dig för att jag vet att du har tagit mina strumpor.

Cheers mates!

/Ely 

Two can play the same game.

Alltså jag kan inte sluta skratta, jag vet att man inte ska skratta åt andras olycka men det här är bara för underhållande. Seriöst det här är bara för roligt, att jag dessutom är sur på mäniskan jag skrattar åt gör bara det hela ännu roligare. Alltså en värre mytoman får man fan leta efter länge. Kan fan inte ens tycka synd om mäniskan, och det är lungt att jag skriver det här för jag tvivlar på att mäniskan läser min blogg. Och om den nu gör det så tvivlar jag på att den förstår vem jag pratar om. Jag tvivlar även på att jag kommer kunna förlåta mäniskan. Jag förlåter inte folk som beter sig som den har gjort. Jag har ingen anledning till att förlåta en sånn hemsk mäniska. Three cheers for sweet revenge darling.

Cheers mates!

/Ely

18 år

Idag fyller jag 18, har hunnit ha champagne frukost och sitter i skolan nu. Slutar klockan tolv, efter skolan ska jag gå på saras utspring sen ska jag fortsätta fira min födelsedag.

Cheers mates!

/Ely

Dagens outfit


Tunika - rules by mary
Jeans - köpta i london

Cheers mates!

/Ely

I'll try to forget

Good morning cupcakes!
Jag kom nyss ut ur duschen lyssnar på musik och letar efter en outfit. Det ser jätte roligt ut tror jag iaf. Vid ett har jag skola i 40minuter sen slutar jag. Det regnar som om det inte finns någon morgondag. Hoppas bara att det inte regnar på fredag.  Nej nu ska jag fortsätta hitta en bra outfit.


Cheers mates!

/Ely

Dagens outfit



Jacka - h&m
Tunika - rules by mary
T-shirt - h&m
Väska - marc by marc jacobs
Armband - Snö
Jeans - köpta i england
Skor - Vagabond

Cheers mates!

/Ely

One of us is gonna die young.

Sitter i skolan och pluggar. Fixar mitt engelskaprojekt, ska lämna in det när jag har fixat alla stav fel sen är det fan bäst att jag får vg i engelska. Idag ska jag plugga när jag kommer hem men det är lungt för det är så dåligt väder.  Nu är det btw bara tre dagar kvar tills jag är 18. Jag är jätte glad längtar till på fredag som fan just nu.

Cheers mates!

/Ely

We didn't think goodbye would be our new favourite line.

Sitter i skolan med en cola och halsont. Känns förjävligt, håller på bli sjuk och jag har fest om fyra dagar. Fyller nämligen 18om fyra dagar och jag kan inte vara sjuk då. Anledningen till att det var några dagar sen jag bloggade är att mitt internet inte har funkat. Haha jag svär lika mycket varje gång det händer. Idag ska jag klippa håret och plugga. Har tid hos min älskade frisör klockan halv tre. Kollar med Oli om hon kan någon snabb huskur mot halsont. Hon är fan mitt sista hopp óm jag vill fira min födelsedag. Men jag får helt enkelt hoppas att det går över jag har nämligen inte tid med att vara sjuk, det är sista veckan i skolan man har på sig att fixa sina betyg och jag fyller år på fredag. Nej nu ska jag plugga, bloggar sennare.


(Gammal bild men den bjuder jag på)

Cheers mates!

/Ely

RSS 2.0