If i had it my way

Sitter i skolan och har uf. Började elva idag så jag tvingade min älskade alex att köra mig till skolan imorse. Sitter här med mitt kära uf företag och försöker få något gjort det går dock inte så bra. Idag ska vi dock shoppa till våran monter som vi ska ha på våran mässa nästa vecka. Har inte velat blogga på ett tag har haft så mycket att tänka på. Och nu har jag bestämm mig, nu har jag fan tröttnat på att hålla käften. The hoe is going down.

Cheers Mates!

/Ely

What's worse than crystalmeth?

Sitter i skolan med mitt UF företag eller iallafall större delen av det. Emelie är trött på livet just nu. Idag slutar jag fem så det är lång tid kvar tills ja är hemma och jag har mitt svenska nationella prov att fixa inför. Så jag hinner nog inte sova så mycket inatt. Vill träffa min älskade alex idag igen. Saknar den söta saken fast jag sov hos honom till idag. Men jag vet att han vill träffa mig idag igen så det är lungt.

Cheers mates!

/Ely

Bestfriends means forever.

Hej mina små cupcakes!
Ligger i olis säng och lyssnar på coldplay och käkar BJ.
En typisk elyoli time kväll helt enkelt.
Det är helt sjukt hur hon alltid får mig på bra humör.
Min älskade bästavän, vi har varit med om så mycket tillsammans.
Och jag vet att man inte ska skriva om kännslor i bloggen.
Men jag har svårt att lita på folk, jag har haft för många "vänner" som bara har utnyttjat mig.
Och det gör det svårt för mig att låta folk veta vad jag egentligen känner.
Visa folk mina kort och faktiskt säga det jag vill säga.
Men jag litar på oli till 110% För jag vet att hon alltid finns där för mig.
Jag vet att hon aldrig skulle utnyttja mig.
Jag är en sån person som gärna delar med mig, jag bjuder gärna mina vänner på fika, dricka osv.
Tyvärr blir man ofta utnyttjad då just för att folk fortsätter umgås med mig då fast dom inte gillar mig.
Jag försöker verkligen inte köpa mina vänner utan jag bjuder dom för att jag vill att dom ska kunna göra saker med mig för att jag vill umgås med dom för att jag bryr mig om dom och alla tyvärr inte har det lika bra här i livet som jag och oli har.
Nu mennar inte jag att jag och oli är födda med en guldsked i munnen, men vi har ett bättre ekonomiskt än väldigt många andra och vi är ändå väldigt jordnära vi skulle aldrig skryta om pengar eller så just för att vi skiter i pengar.
Det finns så mycket viktigare saker här i livet tyvärr så kan inte hon som inte får nämnas vid namn inte se vad som finns under min fasad just för att jag misstänker att hon aldrig riktigt förstog hur jag egentligen är och det är en av anledningarna som gör att jag är så glad att jag har oli för hon känner mig värkligen och jag önskar att jag kunnde släppa in alla lika mycket som jag har släppt in henne i mitt liv.
Tyvärr så har jag älskat och förlorat för många gånger, jag har spelat poker med en del av mitt hjärta som insats för många gånger. Det är alltid jobbigt att förlora någon som betyder mycket för en och det blir ännu värre när personen i fråga beter sig som om den inte bryr sig.
Men jag har tröttnat på att jag alltid ska vara den som forgive and forgett. Om personen i fråga skulle be mig om ursäkt vilket jag tvivlar på så skulle jag direkt höra menningen "I will forgive but i won't forgett" i mitt huvud för jag kan inte göra det igen det har gått för långt nu.
Jag måste lära mig att alla mäniskor inte är den man tror att dom är och världen går inte under för det.



Jag bjuder på den här bilden på mig och oli. Jag är så jävla glad att jag har dig i mitt liv min älskade olifant. Du betyder så sjukt jävla mycket för mig<3

Läs gärna olis blogg she needs money for our london trip.

Cheers mates!

/Ely

when in doubt fuck the world forgett all the things you heard.

Sitter i skolan och har uf, det är bara jag som är här från min uf grupp. Lite tråkigt men så kan det gå, försöker få tag på folket från mitt uf företag men ingen svarar. Så jävla typiskt, nu kallar min lärare oss tråkiga också. Haha, måste få tag på någon snart. Hoppas fan att någon från mitt fina uf företag kommer innan jag dör av uttråkning. Mår dessutom lite halvt som en aids smittad hora med herpes.

Idag ska jag hämta biljetterna till new moon, yes oli jag hittade mitt älskade bankomatkort så nu kan jag plocka ut pengar. Ville inte råna min stackars mor på mer pengar än vad jag redan har gjort den sen jag kom hem och inte hittade det satana bankomatkortet.

Idag ska jag även plugga och försöka lura oli att komma hem till mig och hämta körkortsteoriboken som hon ska låna av alesch.

Sen ska jag tvinga alesch att sova hos mig. Har fan tröttnat på att sitta och åka till H*********** hela tiden. Att han dessutom gör som igår, nämligen hör av sig så att jag är där kvart över elva när hans kära mor ligger och sover känns inte så jävla bra. Men det är lungt egentligen, var tvungen att åka dit igår då jag glömmde min iphone laddare hos honom och dessutom har laggt mina usb-sladdar nånstans där jag inte hittar dom. 

Haha känner att det här blev ett väldigt långt inlägg. Men jag har mycket att säga idag och jag är inte klar med det här inläget heller, dessutom så har jag massa inlägg till er idag med fin fina bilder. And that should make you guys happy... Nä skämtade bara men jag vet att ni älskar mina långa blogginlägg.

Vad har jag mer att säga, hm, alesch tyckte jag var sjukt söt idag. Men det tycker han alltid, han är en sånn jävla smörare. Dessutom så påstår han att jag slåss och jag vet att det är för att jag spöade honom i tecken fem igår. Haha kan iofs vara för att jag hade ett handikapp på 150 och han hade ett handikapp på 70. Tihi, men jag har iofs inte spelat tecken på över sex år. Så nu ska jag utmana P i en tecken match och försöka spöa gubben när båda har samma handikapp. Haha det är lungt ni får tycka att jag är en geek om ni vill.

Ja ni, ja spenderar den här dagen med mitt älskade läpplans från dior då ingen i mitt uf företag orkar ta sig ur sängen tydligen. Så jävla lågt, det här ska jag fan komma ihåg, ska skicka spindlar på dom snart om dom inte kommer sennare idag. :(

Cheers Mates!

/Ely

If only sorrow could build a staircase or tears could show the way.

Hej mina små cupcakes!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit upptagen med att umgås med oli och alex. Dessutom har jag en del plugg att fixa. Men tänkte uppdatera er om vad jag har gjort idag och sen göra ett inlägg med bilder från italien.

Imorse vaknade jag med världens jävla migrän så stannade hemma från skolan. När mamma kom hem fick jag reda på att jag kan få vaccin för svininfluensan innan resten av min skola får det för vi ska få vaccin i skolan. Så på fredag ska jag kanske vaccinera mig mot svininfluensan.

Fick även reda på att min älskade morfar ska opereras imorgon. Idag fick han nämligen åka ambulans till sjukhuset pga nån prop eller nått liknande. Så är ganska ledsen och ororlig just nu.

Dock så ringde oli och sa att hon har kirrat biljetter till new moon som jag ska försöka orka hämta ut imorgon så oli om du läser det här behöver jag nått namn eller så när jag hämtar biljetterna?

Alex frågade om jag vill hänga med till p och kolla på fotboll idag men jag tackade nej av tre olika anledningar. För det första så skulle T dit och jag tror inte att T gillar mig. För det andra så har jag haft migrän hela dagen, det är dock över nu. För det tredje så hade jag varit ensam tjej där bland massa killar som vill spela tv spel och kolla på fotboll och alla som känner mig vet att jag inte kollar på fotboll.

Ja ni vad har hänt mer, jag har fått post idag. Kännde mig anningen besviken när posten jag fick var om att jag kunde ställa mig i bostadskö. Liksom nej tack? Jag köper en lägenhet när jag har gått ut skolan och skaffat ett jobb osv. Jag behöver fan inte stå i bostadskö för det och dessutom betala 250kr per år för det. Känns så jävla onödigt när jag ändå inte kommer flytta hemifrån innan jag är 20 om jag inte skaffar något med alex. Och ja jag kan skriva sånt för han vet inte vad min blogg heter. Och nej oli det ska inte du berätta för honom :)

Nu ska jag fixa naglarna lite sen kommer ett inlägg med bilder från italien. Jag vet ju att ni så gärna vill se min shopping :)

Cheers Mates!

/Ely

for i wishper in her ear

Sitter i skolan, har inte kunnat blogga på väldigt länge. Under tiden har ja dock hunnit vara i italien och är hemma nu. Italien var sjukt nice, bilder kommer idag när jag är hemma. Idag ska jag äntligen träffa min alesch igen. Aja nu måste jag fortsätta plugga.

Cheers Mates!

/Ely

RSS 2.0