Jag blir så jävla trött på allt ibland.

Jag blev påkörd av en moppe idag, det gör sjukt ont. Men ska ändå försöka gå till skolan imorgon :) kommer dock inte blogga mer idag eller imorgon :)

I didn't eat in two days so I'd look lovely

Sitter i skolan och har uf, börjar bli sjukt trött. Eller har gått runt som en zombie hela dagen. sitter och borstar håret nu på lektionen. Känner mig sjukt konstig idag. Vill göra något idag, måste fixa ögonbrynen så jag ser normal ut igen.

Cheers Mates!

/Ely

One last try for heaven

Första videon uppe ett antal videos och bilder kvar att lägga upp :) det här kommer ta tid. Nu ska jag springa och plocka ut pengar från mamis konto. Hope you enjoy the video.

BMTH live 16/11-09


Ely | MySpace Videos

Cheers Mates!

/Ely

mohahaha

Håller på lagar mat just nu. Är sjukt hungrig, haha. Ska äta nu sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Har lite saker inplanerade men det tar inte så lång tid.

Cheers Mates!

/Ely

Here's Jonny !

Good morning cupcakes! Har ni sovit bra? Haha jag gjorde ett försök till att sova bra men gav upp när jag insåg att vi sov tre personer i en 1,20säng och en person bestämmde sig för att snarka. Inte okej alltså, jag kommer kasta en flaska på dig när du sover. Haha igår tvingade jag oli och sara att ställa upp i en videoblogg så den kommer upp under dagen. Har alla bilder från bmth på olis dator nu men orkar inte lägga upp alla bilderna nu så lägger upp bilder från igår istället.


Jag och Oli<3

Sara

Jag bjuder på den här :)



Sara och Oli bjuder på den här !

Cheers Mates!

/Ely


Tidsfördriv.

Ska ta ut hunden snart. I brist på annat att göra har jag fixat naglarna under tiden, ska packa ihop allt jag ska ha med till oli nu. Ni vet sånna där viktiga saker som kamera och usb kabel osv. Tihi, tar dock inte med datorn så bloggar från olis baby laptop ikväll :)



När jag har tråkigt kan det sluta med att mina naglar ser ut sådär :)

Cheers Mates!

/Ely

sleep with one eye open

Dricker Nestea och städar klart rummet. Ska åka till oli sen, det blir sjukt trevligt ska tvinga henne att langa bilderna på oli och oss då. Och så ska vi göra en videoblogg. Det blir säkert jätte bra. Och så ska vi knarka bmth och hänga på hennes innegård. Olis innegård is the place to be.



Cheers Mates!

/Ely

For as long as i remeber

Sitter vid datorn och fixar musik till min ipod, hittade bmth låtar från deras remix skiva på youtube. KÄRLEK alltså. Ska berätta om dera spelning i ett annat inlägg när jag har alla bilder. Men jag kan säga så här att det var värt att frysa i en och en halv timme för det som hände sen. Aja nu har jag satt kamera batteriet på laddning och ska snart städa. Tänkte göra en videoblogg med oli ikväll sen :)



Älskar den här remixen <3

Cheers Mates!

/Ely

No fucking reason why.

Ikväll är det bmth som gäller, blir alltså ingen utgång nu när jag har en kamera och allt. Men ni får riktigt fina bilder från konserten istället. Har dock lite brottom nu ska nämligen hinna duscha och välja kläder osv. Sen måste jag skynda mig till tåget tror jag. Beror lite på när spelningen börjar.

Cheers Mates!

/Ely

....

Förlåt för dålig uppdatering, hinner egentligen inte uppdatera nu heller ska springa iväg till skolan snart. Måste klä på mig först bara.

Cheers Mates!

/Ely

Fan vad kladdigt det blir med den här pennan

Sitter i skolan och har uf, om ungefär en timme är det lunch. Som alla vet så suger maten i skolan så folket käkar ute idag. Eftersom att jag inte vill bjuda mig själv på lunch så funderar jag på att fixa sallads buffe i skolans matsal. Efter skolan ska vi åka till skärholmen och shoppa till vårat uf företag.

Cheers Mates!

/Ely

We will never sleep 'cuz sleep is for the weak

Den här dagen har varit sjukt jobbig, orkar inte ens skriva om den. Nu ska jag lägga mig och läsa innan jag somnar. Är väldigt trött just nu, väntar dock på att min älskade Alex ska ringa så jag kan gråta ut i aftonbladet. Funderar även på att dränka mina sorger i varm choklad eller te. 

 

Cheers Mates!

/Ely

We should be waiting with our face down.

Har engelska, vill gå hem men kan inte få mer frånvaro. Det är dock roligt då vi ska skriva om en valfri bok eller film genre. Sitter dessutom och smsar och leker med mitt älskade läppglans. Tror min uppsats blir bra, vi har trotts allt två veckor på oss med den och det är en rolig sak att skriva. Så nu ska jag fortsätta leta fakta om horror movies så jag kommer igång med min uppsats. Och så ska jag hoppas på att vi får sluta tidigare idag.

Cheers Mates!

/Ely

I have allways faild you.

Sitter fortfarande i skolan och har uf. Det är totalt fem personer kvar på lektionen. Har engelska efter det här men vet inte om jag orkar gå på den mår ganska dåligt just nu. Vill bara träffa Alex så att han kan säga att allt är bra och jag kommer tro på det men just nu känns det som om allt faller isär. Det här är en dålig dag helt enkelt. Måste ha vaknat på fel sida av sängen eller något.



Känner att jag langar ganska många webcam bilder idag men what ever, roligare det än att jag inte langar några bilder liksom.

Cheers Mates!

/Ely

We're burning the roads they built to lead us to life.



Sitter i skolan, riktigt trevligt, Vill ha lunch nu. Vill även träffa Alex idag men det lär ju gå åt helvete då gubben ska vara på bilskolan till åtta ikväll.

Cheers Mates!

/Ely

And I bet you exploded in my heart.

Sitter i skolan med mitt kära UF-företag eller större delen av det iallafall. Vi håller på jobbar på våran affärsplan det går väll som det går. Har problem med att skriva min fina strategi så måste fråga läraren när den bestämmer sig för att komma tillbaka.

Smygfotade Alex imorse



Min lipplummer med färg <3

Cheers Mates!

/Ely


You look so good in blue

Är hos Alex nu, tog lagom lång tid.



Så här ser det ut när jag åker till alex. Han skulle möta mig vid bussen jag kom hem till honom innan han ens hade gått.

Cheers Mates!

/Ely

But we're not there to watch it fall.

Städar och ska snart byta om och packa väskan för att dra till min alex. Tar med mig datorn idag å kan blogga därifrån. Har dock hunnit köpt en kamera när jag har varit hemma. Ni får se min nya älskling när den kommer ofc. Nu ska jag städa klart det jag ska fixa idag sen flyttar jag till högdalen inatt.



Cheers Mates!

/Ely


I love you like the stars above I'll love you until I die.

Sitter hos BFFE vi kom nyss in från en höst promenix. Sitter vid Olis Toshiba och bloggar, saknar att sitta vid min vaio. Men till saken, ska förmodligen åka hem snart då jag har massa saker att göra idag och dessutom ska sova hos Alex. Skrev bara ett inlägg i fredags och var helt off igår. Var dock sjukt bakis efter en vild kväll på krogen. Spenderade dagen igår hos Alex åkte hem för att duscha och byta om sen åkte jag hit och kollade på Troja med BFFE. Vi såg dock inte hela filmen för oli somnade. Och jag ville inte se för mycket själv. Den var sorglig folk dog hela tiden ju :O.



BFFE och jag

Oli och ett träd



Jag och ett träd

Oli spelar gitarr

Min BFFE oli har äntligen skaffat en egen blogg. Den hittar ni här

Cheers Mates!

/Ely


But I need pills to sleep

Mina älskade läsare jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har inte hunnit blogga. Sov ju hos min älskling igår. Det var otroligt trevligt, vaknade brevid min Alex. Somnade såklart om men lyckades ändå komma i tid. Idag är det utgång som vanligt. Rånade mamma på pengar, hon är så snäll som ger mig pengar till krogen. Nu har jag dock brottom. Ska försöka uppdatera mer innan jag går men om jag inte hinner så langar jag ett bättre inlägg imorgon.

Cheers Mates!

/Ely

Before we go let me kiss the bride.

Igår sov jag hos Oli = Jag försov mig imorse, när jag har stressat till skolan och kommer fem minuter försent får jag reda på att lektionen är inställd = 3timmars håltimme = jag fixade naglarna.

Skulle sluta tjugo i fyra idag men vi fick sluta tidigare för läraren är värdelös. Men jag klagar inte. Åkte hem till Oli och tvingade henne att göra en chailatte till mig. Hon är så snäll, som alltid gör chailatte till mig. Kom nyss hem, nu ska fota dagens outfit, hoppa in i duschen, blogga mer och sen kanske jag sover hos Alex. Lägger upp bilder efter duschen :)

Cheers Mates!

/Ely

Gina Tricot Kulturen.

Kan man påstå att man har stil och vet hur man ska klä sig när man klär sig i kläder från gina tricot och halva stockholm springer runt i likadana kläder?  För mig kommer det aldrig vara varken stil eller mode. Jag anser inte att man kan säga att man har stil när man inte gör något eget. Och för mig är det inte mode att köpa överp producerade kopior av designerkläder. Jag hade förmodligen haft jävligt mycket mer respekt för gina tricot om de hade kunnat designa något eget. Visst det finns folk som handlar där som inte ser ut som halva stockholm. Men ändå jag förstår inte varför folk följer modebloggar där bloggaren köper 80% av sin garderob på gina tricot. Det är fan bara att gå ut och leta upp första bästa fjortis så ser ni hur den bloggaren klär sig. Vad är det då för mening med att sitta framför dator skärmen och glo på vad någon har köpt från gina tricot? Seriöst jag förstår inte gina tricot kulturen. Jag förstår inte vad det är som får folk att köpa dom där kläderna och jag kommer aldrig förstå vad det är som får folk att använda kläderna. Nu ska jag försvinna in i min egna värld och leta upp en bra outfit sen försvinner jag ett tag igen.

Cheers Mates!

/Ely

For 14000 seconds we made love behind old fears.

Hej darls!
Är hemma idag igen, är fortfarande sjuk. Alex har åkt härifrån nu, saknar honom. Det var underbart att vakna brevid honom. Tänkte fota dagens outfit snart och sen ta en promenad. Måste duscha också, får se vad som händer idag. Ska iallafall gå till skolan imorgon, tror dock inte att jag kan vara med på idrotten. Känner för att fixa mina naglar men har inget rosa nagellack som är snyggt. Damn mitt liv blev nyss jävligt jobbigt. Måste dessutom boka om min tatueringstid.



Cheers Mates!

/Ely

Now take my body to the shore and I'll wait for the tide.

Idag är en jobbig dag och det kommer förmodligen vara det imorgon också. Det är så sjukt jävla jobbigt när man måste vänta på att telefonen ska ringa så att man vet att allt är bra. Och jag vill inte förlora dig. Men jag tror att det är mycket värre den här gången.

Från den ljusa sidan så kommer Alex hit sen, tror han sover här och då kommer allt kännas bra igen. Tills han åker hem. Jag ska snart hoppa in i duschen sen kommer dagen outfit upp.



Cheers Mates!

/Ely

I'll gurgle the blues under a sea of lies.

Snälla mäniskor lite stil kan ni väll ändå ha? Alltså jag tycker att man får klä sig hur man vill. Men för att man klär sig hur man vill behöver man väll inte springa runt i mjukisar? Då kan man ju lika gärna springa runt i det man sover i. Lite kan man väll anstränga sig när man är ute? Nu säger inte jag att man måste gå runt i galaklänning och heels. Men seriöst jag skulle aldrig gå ut i mjukisar. Jag kan säga såhär att när vi skulle ha spexfoto i skolan och vi hade fjortistema så vägrade jag ställa upp på bilden om jag var tvungen att ha mjukisar. Jag tycker det är trashigt. Alltså okej att man har mjukisar påvär till och från träningen. Jag kan säga såhär att jag skulle inte ha visat mitt vackra ansikte om jag gick runt i mjukisar. Men det finns väll folk som saknar stil.

Cheers Mates!

/Ely

So don't close your eyes not just yet sleep is just a cousin of death.

Är hemma och är sjuk. Pratar med Alex som äntligen är hemma, har saknat honom. Han ska bara till tandläkaren sen kommer han hit. Vilken tur att jag har duschat då :) Men med tanke på hur sjuk jag är så ser jag väll ändå jävligt dräggig ut. Men det är lungt jag vet att han inte blir sur eller så. Frågan är bara what to wear?

Cheers Mates!

/Ely


I should off fucking pissed on you

Jag måste ha världens bästa vänner, när en viss person sårar mig har jag helt plötsligt x antal äkta vänner som står bakom mig. Ni vet sånna vänner som alltid lyssnar på mig och som alltid ställer upp för mig till 100% Tyvärr så är det inte så när det gäller en hel del mäniskor. Därför har jag nyligen sagt upp min vänskap med en av mina bästa vänner. Och visst det var jobbigt men det kommer gå bra för just nu har jag massa vänner som faktiskt bryr sig om mig. Just nu snackar jag med Jocke och han lyssnar på mig. Han är en sån person som jag vet alltid finns där när jag behöver honom oavsett om vi har bråkat eller inte. Dessutom så bråkar inte vi, visst missförstår vi varandra ibland men det löser sig alltid. Och det är av den anledningen att både han och jag inser att vi har gjort fel och försöker lösa det hela. Jag kan inte ha vänner som beter sig som en viss person har gjort mot mig. Jag förlåtit henne gång på gång för saker som jag inte ens skulle önska min värsta ovän.

Cheers mates!

/Ely

A cheery

Försov mig, sitter och äter frukost ska gå till tåget runt 20 över. Måste hinna med det så jag kommer i tid till skolan.

Cheers mates!

/Ely

RSS 2.0