London, baby.

Nu är det ungefär 2 timmar kvar tills jag ska gå upp. Har typ två klänningar kvar att packa sen är jag klar. Tror jag iallafall, har nog glömmt något men jag ska ju handla där så det är lungt tror jag iallafall. Aja orkar inte bry mig längre glömmer jag något är väll det synd osv men sånt händer så. Btw så har jag hittat ett helt awesome band, dom är helt jävla underbara. Åh jag är kär i deras musik, den är typ total jävla lycka. Men vi hörs på tisdag eller onsdag och jag berom ursäkt för att jag inte hade tid till att fixa designen. Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket.

It's three in the morning and you're eating alone.

Nu är det ännu en gång natt. Jag har dock inte tid till att sova. För det är en massa som ska fixas innan jag åker och jag åker väll hemifrån vid ungefär fyra på natten imorgon. Och nu har jag inte ens packat halva min packning. En del kläder som ska packas hänger på tork. Sen måste jag även packa smink, hårgrejer, smycken osv. Sen ska jag packa handbagaget. Väga resväskan kan oxå vara bra att göra right? Sen ska jag även träffa becca en stund imorgon för hon fyller år på fredag så då ville hon umgås lite innan jag och oli åker till london. Sen måste jag även skriva upp adressen till hotellet. Ta reda på vilken tunnelbanestation man ska gå av vid osv. Sen så vet ju alla att man absolut inte får glömma pass, pengar och biljetter. För då är man ganska körd. Skulle ju vara himmla sorgligt och vi kom till arlanda utan biljetter och därför inte kunde åka. Aja nu ska jag fortsätta med packningen och försöka fi

Packa.

Håller på packar nu. Det lär ta ett tag för jag är inte så  bra på att packa. Tar alltid med för många tröjor och så glömmer jag något osv. Så nu ska jag lägga ner tid på packningen så att jag får med allt.

Idag har jag varit på vårdcentralen och fått vaccin spruta. Det var en hemsk nära döden upplevelse. Sen handlade jag mat till resan och en tidning. Min favorit tidning som vanligt, Nu måste jag dock sluta skriva för jag måste tvätta och packa.

update.

Jag är inte ens trött. Dessutom har jag massor att göra så jag hinner inte sova. Inte om jag somnar nu det är så mycket som ska fixas innan jag sätter mig på ett plan till london på fredag morgon. Frågan är bara hur jag ska hinna blogga. Äh det löser sig. Älskar mon nya blogg redan nu så. Att det sen knappt är någon som läser behöver jag inte nämna okey? bra. Nu ska jag ladda ner en film och chilla en stund. Sen ska jag hoppa in i duschen för att efter det börja fixa allt jag måste hinna med idag. Btw så har jag fortfarande på mig min miniklänning från pepejeans. har dock tagit av koftan för det blev varmt.


Sminkbord.

Hur fan gör man för att hålla sminkbordet snyggt. Hittar fan aldrig mitt smink där. För jag har alla mina favorit sminkprodukter där (förutom bra sminkborstar får ta och skaffa det), sen var det alla ansiktskrämer, smink borttagningsmedel, alla mina prafymer, massa smycken osv. Så hur gör man egentligen för att hitta det man behöver när man behöver det? Iofs så kanske det inte är till så stor hjälp att jag även har bland annat en bok på mitt sminkbord. Den som kommer med bra tips får en kram okey?

Natt.

Jag älskar natten. Allt är så stilla och tyst, hade det inte varit så att mina  fingrar slog mot tangenterna skulle man nog kunna höra en knappnål falla till golvet. Natten är underbar, man kan ängna sig åt allt man inte hade tid att göra på dagen. Att jag sen hatar att sova gör bara natten ännu mer underbar. Under den här natten ska jag rensa mina kläder och försöka fixa iordning min garderob. Jag måste seriöst flytta hemifrån så fort som möjligt. Har knappt plats för mina kläder här. Just nu springer jag runt i en förkort klänning, tofflor och kofta. Inte direkt jätte snyggt men bekvämt. Har två stressiga men förhoppningsvist trevliga dagar nu och sen lämnar jag landet. Blir trevligt, kommer förmodligen sakna min älskade stad dock. Tänkte dock berätta för er att jag fixar designen till bloggen senast på torsdag. Dröm sött.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0