I'm holding on your rope got me ten feet of the ground.



Haha ibland har vi tråkigt i skolan. Då kan det se ut såhär.

Cheers mates!

/Ely

Do you feel better now as she falls to the ground?

Hej cupcakes!
Sitter på balkongen och pluggar, skriver en text om feminism. Det är faktiskt ganska trevligt, sitter nämligen här med en latte, två cola och musik på. Måste plugga massa idag så det blir nog inte så mycket uppdatering men ni överlever. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande så jag kanske hinner göra något annat sen. Om ni saknar mig allt för mycket kan ni ju alltid kolla på de här bilderna på mig.






Cheers mates!

/Ely

Jag är kär i kärleken.

Bilden är tagen och redigerad av mig, texten är en bmth låt.



We will never sleep, cos' sleep is for the weak. And we will never rest til' we're all fucking dead. I refuse to close my eyes. I have loved, and I have lost I have turned and I have tossed. I have listened and I have watched. I've gave into this for long enough. I have lost and I have loved. Sleep has stolen far to much. So don't close your eyes not just yet - sleep is just a cousin of death. I've said it before and I'll say it again - if you think you're alive then you're better off fucking dead. So throw your diamonds in the sky. We'll stay gold forever. I can promise you one thing, death will take us all. I can promise you one thing, you will die alone. We're all going to hell, we may as well go out in style. DEATH IS A PROMISE & YOUR LIFE IS A FUCKING LIE.

Cheers mates!

/Ely


I'm such a mess.

I onsdags sa A att han älskar mig, det är som att jag har väntat på att få höra honom säga de orden. Men jag kunde inte säga dem tillbaka. Sanningen är att jag inte vet om jag vill det. Minuten jag säger det kommer allt förändras. Nu ska ni inte uppfatta det fel han är en underbar person och jag är head over heels förälskad i honom men allt är så kompliserat. Han har snart gått klart skolan och ska skaffa ett jobb och allt sånt där. Och det är en av sakerna som får mig att tycka om honom att han är målmedveten och trots att han är så ung vet vad han vill göra med sitt liv. Jag vet bara inte om det här är vad jag vill. Jag vet inte varför men jag älskar honom och det gör mig rädd. Jag är rädd för att gå all in och förlora allt igen. Om man kollar på hur det har gått för mina vänner helt underbara mäniskor som har fallit för kärleken och blivit sårade. Jag vill tro att jag inte sårad sist, jag mennar vad fan jag satt fan och skrattade när jag skickade smset där jag dumpade the only one i've ever loved. Ja jag gjorde något taskigt och fegt. Men T visade mig att man inte kan lita på folk. Mitt tvivel på folk kom tillbaka när A sa att han älskar mig för om sanningen ska fram så är jag livrädd för att bli sårad igen. Jag vet att A aldrig skulle såra mig medvetet men jag är ändå livrädd för jag vet inte hur mycket jag vill det här. Jag vet inte hur mycket A vill det här.

Cheers mates!

/Ely

Sleep is just a cousine to death.

Hello cupcakes!
Såg nyss senaste avsnittet av gossip girl och det var fucking underbart. Idag åkte jag till gammla stan med skolan för att gå på nobelmuseet. Det var väldigt lärorikt och trevligt. handlade om att arbeta i grupp och kreativitet osv. Efter åt så gick vi och åt sen sprang jag och emelie runt i stan för att leta efter saker som vi önskar oss när vi fyller år. Det är jag och emelie det, nästan 18år och giriga. Nu ska jag laga mat sen ska jag försöka plugga lite och mobba er läsare för att ni inte är lediga imorgon.



Cheers mates!

/Ely

Matthew Williamson för H&M

Idag kirrade jag sötaste solglasögonen.



300kr fick jag slänga ut för dem men det var de lätt värda.

Btw så är både min iphone och kamera döda just nu.

Cheers mates!

/Ely

This brand new game.

Hello cupcakes!
Kom nyss hem, tänkte vara uppe hela natten ska nämligen upp tidigt som satan imorgon. Har inte hunnit fota dagens outfit och det känns lite onödigt att fixa det nu så vi skiter i det. Fotar min outfit imorgon, kommer dock komma hem sent imorgon har promenix dag med skolan och sen blir det grönan med elevrådet och abc-gruppen. Kommer bli otroligt trevligt men som ni säkert förstår så kommer jag inte blogga så mycket imorgon. Men ni överlever säkert, ska försöka fota mycket imorgon.


Så här ser jag ut just nu.

Cheers mates!

/Ely

More than i can do.

Hej mina små nyponrosor sitter hemma och pluggar. Har gjort kaffe som jag håller på dricker och ja, livet leker. Kanska ska försöka göra en videblogg idag vet inte riktigt. Ska på promenad med emelie vid sju ungefär annars ska jag bara plugga vad jag vet. Ska även prata med han om en grej som har hänt honom. Men han är inte inne på msn just nu så det får bli sennare. Sen ska jag även fota dagens outfit så det kommer upp nångång under dagen. 


Bilden är gammal men bilderna jag tog med min webcam nyss försvann.

Cheers mates!

/Ely

...

Jag ska bli bättre på det där med att blogga. Men nu måste jag plugga och städa rummet. Måste skriva en text om kristendomen, en text om feminism, en saga och lite svenska uppgifter. Ska skriva ut allt som är klart så fort jag har tid imorgon i skolan. Stressar upp mig sjukt mycket pga skolan just nu. Snart är det sommarlov och endel kurser slutar nu och då är det viktigt att grejerna i de ämnena är klara i tid så att jag kan få betyg i allt. Håller på skriver en lista med allt som ska lämnas in så jag vet vad det är som ska skrivas ut och lämnas in. Måste komma ihåg att prata med min svenska lärare senast på måndag nästa vecka. Och innan det ska jag enligt mig ha skrivit om åtta böcker och skrivit klart min novell. Måste dock sova nu så det blir att knarka kaffe imorgon och på torsdag.

Cheers mates!

/Ely

For every second

Hittade lite bilder som jag tog förut så jag tänkte lägga upp dom här. Tänkte dock lägga upp dom i olika inlägg. Här har vi första bilden. Texten är en bmth låt såklart.



Take my hand,
For this is my revenge,
This is your demise,
For every second lost,
I...

This is my revenge,
This is my revenge,
This is my revenge,
This is my...
This is my revenge,
This is my...
(For every second sleep has stole)

And sweetie, I've got to say,
That I'm really not worth the time of your day,
I guess when we left each other for the first time,
We didn't think "goodbye" would be our new favourite line,


"I'd rather go home alone"

Ännu en gång har jag varit sådär lagom oskillad. Börjar halv tio idag och jag är redan vaken (har dock inte sovit än) och jag är redan klar. Har fått ihop en fabouls outfit, ska bara hitta en kofta till för det blir nog kallt med bara linne och jacka. Ska dricka te och äta frukost snart sen ska jag försöka göra min outfit mer fabouls. Sen ska jag sminka mig och allt sånt, ska även försöka hinna skriva ut två skolarbeten. Hinner säkert blogga igen innan jag drar om jag hinner det så slänger jag upp dagens outfit skulle kunna göra det nu men mitt hår är blött och jag ställer inte upp på bilder då.



Cheers mates!

/Ely

And i hope you understand how beautiful you are.

Kan inte sova, snackar med han och skrattar åt livet. Det känns så jävla underbart. Pluggar lite också, men förutom det faktum att jag pluggar och stressar över skolan är livet sjukt underbart just nu. Han är helt fucking awesome och han är cool för han har svart hår, tänk om jag också var så cool. Haha nej men han får tro att det är så så att han inte färgar håret blont. Och den som avslöjar sanningen för honom dör för han är grymt jävla söt i sitt svarta hår. Men till saken, jag är sjukt jävla glad för han sa nyss en sak som fick mitt hjärta att slå snabbare. Men nu måste jag fortsätta plugga så jag kan lämna in mitt engelska projekt idag.

Cheers mates!

/Ely

Death is a promise and your life is a fucking lie.

sitter i skolan seg som jag vet inte vad och har ont i ena armen och handleden och kan därför bara skriva med en hand. Ser förmodligen väldigt rolig ut just nu men jag bjuder på det. Ska börja uppdatera oftare igen. Idag måste jag plugga för jag orkade inte göra det igår. Slutar efter den här lektionen om jag har tur. Har för övrigt cashflow idag, måste dock spara pengarna till 14maj, eller jag kan ju använda en del av pengarna innan det. Behöver ju fan inte 1000 för att gå på grönan. Jag behöver dock pengar till min tatuering och min londonresa så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Cheers mates!
/Ely

..

Hej darls!
Var helt off på bloggen igår men det är för att jag somnade när jag kom hem igår. Har massa pluggande att göra idag när jag har kommit hem ska även barnvakta hunden tills mamma kommer hem. Idag hade jag nationella prov i engelska (speaking) fick g+ och jag är jävligt missnöjd med det. Jag pratade nämligen jävligt bra och sa inte ett jävla ord på svenska hade ett bra flyt och sa inte en jävla mening fel uttalade allt bra och jag fick g+. Jag och alla i min tyckte att jag borde ha fått minst vg. Men som en i gruppen sa så kommer jag säkert få vg i slutbetyg iallafall men jag är ändå satana arg finne.

"U look too pretty for school!"

Sitter i skolan, snackar med han och jobbar på projeketarbetet. Det går jätte bra Han ska dock logga ut från msn snart. Det är inte roligt, jag vill prata med honom. Men nej han ska träffa folk nu, jag hatar det jag har tråkigt och vill prata med honom nu. Aja, förhoppningsvist så är det rast snart men jag vet inte riktigt. Jag ska försöka jobba klart med projektet så fort jag har skrivit klart det här. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har inte sovit under natten och idag ska jag hem till hunden direkt efter skolan. Igår chillade jag, handlade mat med mamma och deklarerade. Hmm, måste även plugga massa idag. Har två nationella prov den här veckan i engelska. Men sen är det över, så jävla skönt. Den här lektionen är sjukt lång och jag har redan tröttnat på det här. Har en del stora saker pågång som jag inte kan avslöja i bloggen just nu. Vet inte riktigt om det blir som det är tänkt så, men om det blir så så får ni veta det sen. Fingers crossed. Öh, jag blir halvt galen på det här. Hörs sennare idag, stay tuned. Åh föresten för den som inte vet det så är det dåligt väder idag.

Cheers mates!

/Ely

Sleep is for the weak.

Sitter hos Jenna och bloggar och har precis kollatpå cheer film. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv en del av mäniskorna ifilmen var fan ett jävla skämt. Idag har jag och Jenna ätit glass på söder och sprungit runt i lite affärer. Vi åt även lasagne till middag. Tänkte langa lite bilder från idag sen ska jag springa iväg och möta upp Emelie och ikväll ska jag och Jenna kanske åka till niklas.


Jag och min kära blogg läsare Jenna.(Ja jenna jag vet att du brukar läsa min blogg)


Jag äter glass


Jenna äter glass


Jag vid vattnet


Jenna vid vattnet

Nu ska jag springa iväg och möta emelie lite fort vi hörs senast imorgon.

Cheers mates!

/Ely

Sweat the battle before the battle sweats you.

Nu är jag nästan helt klar med mitt engelska projektarbete. Fixar det som är kvar när jag kommer hem från farsta nu ska jag hoppa in i dushen sen ska jag fixa i ordning mig för idag. Ser ut att bli soligt så jag är glad, hade varit ännu bättre om jag faktiskt hade haft något att ha på mig också. Men jag hittar säkert något att ha på mig dagens outfit kommer upp sen när jag kommer hem någon gång. Stay Tuned.

Cheers mates!

/Ely

Bmth - who wants flowers when you're dead? nobody

A cherry sunset blossoms
But we're not there to watch it fall
On the vacant canvas
We should be waiting
With our face down
On the grass staring till our eyes give way
Lets paint this city black
While the nights still young.
This cherry sunset withers
Our words as frail as paper
A dawn I thought we would never see
Alone on this silent beach-
There is nothing we can do
The sky it burns its self out
The trees rot down to nothing,
Throats dry out and corpses fill the sidewalks
These promenades our graveyards.
Kneeling down on what's left
Sacrificed upon doomsday
o' if we could take it back and see one last twilight.
Take a picture it will last longer
Our hands in prayer formation
Our elbows on the bed
One last try for heaven
Thinking who wants flowers when your dead?

This is the way nobody lives forever.

Hello cupcakes!
Jag har inte sovit än, ska hoppa in i duschen snart ska nämligen träffa jenna idag vi ska äta glass i farsta. Fråga mig inte varför vi ska göra det i farsta för det vet inte jag heller. Blir nog trevligt, ska även hinna plugga massa men det är lungt jenna hjälper mig. Hinner dessutom plugga en del innan jag åker för att träffa jenna och så har jag ju imorgon på mig så det är lungt. Nu ska vi bara hoppas att det blir bra väder idag.

Cheers mates!

/Ely

Jag har också varit fjortis.



Jag har också varit fjortis en gång i tiden, då såg jag ut såhär. Haha har dock bara använt idomin en gång och det var när den här bilden togs. Hade helt glömmt bort den här bilden innan jenna skickade den. Nu håller jag på fixar naglarna idag ska jag träffa jenna och äta glass i farsta och plugga. Blir en hel del bilder ikväll från veckan och idag. Orkar inte fixa med det nu.

Cheers mates!

/Ely

Ely fyller 18

                                                   

RSS 2.0