Oh, when you're blessed with a grave to call your own, In my mind you'll be six feet closer to your home.

En del mäniskor är fan helt sjukt idiotiska. Som den där fula tjejen i min engelska grupp. Inte nog med att hon är ful och korkad. Hon vågar även vara dryg mot mig. Och när jag frågar vad fan hon säger så tycker hon att jag är störd. Haha hon borde fan växa upp lite, eller skaffa en bättre comeback innan hon är dryg mot mig igen. Jag ska strunta i det, for now. Men hon har ingen aning om hur det går när man bråkar med mig. Alltså jag är inte elak eller så men när någon bråkar med mig kan den får ett jävla helvete. Becca vet hur det är, jag är inte rädd för att såra folk som bråkar med mig. Men det fattar tydligen inte den där äckliga tjejen. Att hon ser ut som en crack-pundare gör bara det hela roligare. Nej nu ska jag sluta vara elak. Hon får gärna gnälla hos folket i hennes klass

Cheers Mates!

/Ely

you say, You say, I'm only a phone call away.

Det finns få band där jag vid varje låt fastna för iallafall en del. Bring me the horizon är det jag kommer på 
just nu. Älskar deras texter, dom talar till mig på ett sätt som inget annat band någonsin har gjort.

Text är bring me the horizons låt tell slater not to wash his dick.






I've been away for every day and every fucking night. I've seen your eyes, I've seen your eyes. I've been away for every day and every fucking night. and with every city, it gets harder. You've got a mouth like a Razor Blade, it cuts so deep. So kiss my Wrists, my Neck and give me Eternal sleep. You say, You say, I'm only a phone call away. but for me, this distance is decay. You say, You say, I'm only a phone call away. but for me, this distance is decay. So line my Throat with Lipstick and leave my blood for flies. I'll gurgle the blues under a sea of lies. Before you take me to sea, let me kiss the Bride. Now take my body to the shore and I'll wait for the tide. I will always love you, but I need pills to sleep I have always failed you. So throw away my memories. So throw away my memories, Throw them all away

Cheers mates!

/Ely




Even heros know when to be scared

Sitter i skolan och fixar en framsida till våran affärsplan. Tror den blir ganska bra, Jag är iallafall nöjd med den. Bloggade inte så mycket igår, men jag vet att ni förlåter mig. I'll make it up to you today, bra va? Aja måste fortsätta plugga nu. Hörs sennare!

Cheers Mates!

/Ely

For every second sleep has stole.

Förlåt för dålig uppdatering igår. Men igår var en ganska jobbig och upptagen dag. Jag sitter här i skolan nu lessen som fan och hoppas att allt ska bli bra. Väntar på att telefonen ska ringa som om det skulle gör allt så jävla mycket bättre. Idag är det spexfoto i min skola, jag ska springa runt utklädd till fjortis och förmodligen se helt dum i huvet ut. Idag är inte direkt en bra dag, men jag måste försöka göra det bästa av den. Vet inte om jag uppdaterar mer idag.

Cheers Mates!

/Ely

I know something you don't know!

Är fortfarande i skolan, har fortfarande uf. Vi har börjat fixa en skylt till vårat spexfoto imorgon. Kommer vara sjukt heta som fjortisar. Haha vi kommer vara snyggast på skolan.





Cheers Mates!

/Ely


Five for silver, six for gold.

Sitter i skolan och gör en facebook sida för mitt uf företag. Så nu tycker jag att ni ska bli ett fan av peaceeuf på facebook. Det kommer bli sjukt bra, det är dock sjukt mycket att göra. Försöker hitta hur man skriver strategi. Men boken i marknadsföring är sjukt virrig. Haha slutar fem idag. Dör förmodligen innan jag kommer hem. Bloggar mer sennare.



Cheers Mates!

/Ely

allways in a hurry

Ska springa till bussen om en kvart ska bara fixa klart min outfit för idag och lägga in lite musik i min ipod. Nice, nice, måste hinna slänga ner allt jag måste ha med mig i en väska också. Stress, hahaha ska möta emelie halv vid tåget tror jag så vi tar buss tillsammans till skolan. bloggar mer sennare.

Cheers mates!

/Ely

No one can know about this

Utgång ikväll, appo kommer hit och fixar sig med mig vid halv sex - sex. Måste hinna duscha innan det och hittat en outfit. Stress på hög nivå, ska kolla med henne om hon kan ta med sin kamera eller om jag kan låna pappas kamera. Vill inte ta med min systemkamera liksom och min iphone tar sugiga bilder i ljuset på krogen. Så nu ska jag gråta hos pappa och fråga efter kameran.

Cheers Mates!

/Ely


We'll make them dance like we were shooting their feets

Är hemma nu ska fixa nått att äta, sen ska jag ringa Alex och kolla vad han gör. Och så ska jag chilla lite sen måste jag städa massa så att jag kan råna pappa på pengar till ikväll. Känner verkligen för att gå ut och supa skallen av mig. Även om jag inte hade tänkt dricka så mycket så att jag däckar. Men men måste snacka med appo också för att se om hon ska med ut.

Cheers mates!

/Ely

Nobody can show everyone your remains cuz you'd beat them to the punch.

Idag är en bra dag. Idag fick jag något att längta till, något som jag vill ha nu nu nu. Men jag måste vänta till andra november. Och andra november blir jag sjukt glad. OMG jag dog när jag gick in på myspace och såg att BMTH släpper en remixad suicide season andra november. It's gonna be fucking awesome. 16oktober när jag ser BMTH tänker jag inte dra därifrån innan jag har träffat Oliver Sykes, fan jag väntade fem fucking timmar på honom i london och jag tänker vänta tio timmar nu om jag måste göra det. Jag har iofs redan träffat min favorit i bandet och ibland kommer jag på mig själv med att tro att jag har drömmt det men om det är någon jag vill träffa så är det oliver sykes. Han har inspirerat mig så mycket, han är en av mina största idoler.

bmth.jpg BMTH image by patrickswannboy11









Cheers mates!

/Ely

I've got a taste for something and I don't want it I just need it.

Sitter i skolan och har lektion slutar kvart över två idag. Ska hem och städa klart sen vet jag inte vad som händer idag. Känner för att gå ut men har inga pengar. Så har ingen anning om vad som händer idag funderar på att råna pappa på pengar men då kommer det bli ett jävla liv om rummet inte är klart. Vill träffa Alex idag men han drar till norrtälje. What to do?

empty bottles, empty promises

Sitter framför min älskade vaio med en redbull. Det är sjukt nice. Kom nyss ut ur duschen, ska sätta på lite musik sen städa och sen flytta hem till oli för natten. Kommer bli väldigt trevligt, ska passa på att råna mamma på lite pengar innan jag drar. Orkar inte ta med min laptop finns ändå inget internet där som jag kan gå in på. Men tar med min kamera och jag hittar min kompakta kamera som iofs är sjukt trasig. Men tänkte att jag kunde fixa en videoblogg eller så då får säkert låna olis laptop lite.

Förlåt för att det inte har blivit några bilder.

Cheers Mates!

/Ely
 

New York City Cops

Hej bitches.
Sitter i skolan och har lektion. Hade idrott, fick inte vara med fast jag hade kläder. För min muskelskada gjorde sjukt ont. Slutar jävligt sent idag är ungefär två timmar kvar av lektionen. Uppdaterar förmodligen mer under lektionen. Vill bara hem nu och kolla på tv och chilla men men måste stanna här.

Cheers mates!

/ely

that's not my cup of tea.

Sitter i skolan, kom en timme sent. I've got the skillz, ser fett drägig ut just nu i min älskade pälsväst och en adidas tröja. Men det är ganska gulligt. Ska läsa hela kapitell ett i boken nu. Dog nyss, måste ringa min tandläkare idag eftersom att hon tydligen inte vet hur man gör hennes jobb.

Cheers Mates!

/Ely

the sun goes down and so does she


En söt bild på mig och alex :)

Igår träffade jag alex efter skolan. Vi tog en promenad i högdalen, det slutade med att vi låg i en gunga och pratade. Det var sjukt mysigt, tills jag fick migrän och var tvungen att åka hem. Efter det låg jag däckad i sängen och vaknade nyligen. Nu ska jag skynda mig att hitta en outfit och allt sånt så jag hinner med bussen som går om 20 minuter.


Fuck you....

Har inte somnat än, känns ganska failat. Men det regnar och jag kollar på en serie. Dessutom så har jag sjukt ont, tror att jag har brutit tån. Ska gå upp om en kvart, börjar åtta idag. Tar med min älskade laptop till skolan tror jag. Sen sover jag hos Alex i think, vet dock inte om jag drar till honom direkt eller om jag åker hem först. Det blir iallafall trevligt. Ska gå till vårdcentralen på onsdag och kolla min tå. Har inte tid innan onsdag så. Men nu ska jag göra kaffe och lägga ansiktsmask sen får jag väll börja leta efter en fin outfit.

Cheers Mates!

/Ely

lalala la lalala

Gårdagens shopping:

Köpte en pälsväst

 


köpte skor


och ett par till skor


partyblåsa


En t-shirt


strumpor

Cheers mates!

/Ely


But we're not there to watch it fall.

Dagens outfit:





Lite sudding bild men den får duga.

Cheers Mates!

/Ely




I'm in miami bitch.

Som ni vet så är min kompaktakamera helt jävla trasig. Får förmodligen en ny av pappa nästa vecka. Han är bäst, kommer kunna göra fina videor och ta massa bilder då. Använder nämligen bara min system till seriösa bilder för det är så jobbigt att bära runt på den hela tiden. Men får väl använda den idag till att fota dagens outfit och gårdagens shopping. Igår skulle jag träffa alex sen skulle han hem till mig. Istället blev gårdagen helt galen, träffade calle och emelie för att dra till treat. På treat träffade vi massa party people, träffade en sjukt trevlig person. Alex och jag rammlade in hemma hos mig kvart över fyra. Nu ska jag fota shoppingen och dagens outfit sen måste jag städa, plugga och duscha.

Idag lämnade pia landet igen. Just nu är hon på ett plan till new york. Jag önskar att jag hade kunnat följt med. Har velat åka till new york hur länge som helst, under våren kanske jag drar. Awesome.

Cheers mates!

/Ely

i wanna say yes.

Kom nyss hem från alex. Håller på städar, kanske blir utgång ikväll. Men det jag skulle berätta för er är att jag kanske ska till new york i vår. Så snälla mina föräldrar är som funderar på att skicka mig till new york under typ påsklovet eller så. Ihhk, jag vill åka, men det känns läskigt att jag ska åka själv.

cheers mates!

/Ely

Dagens outfit.

Är hemma nu, trött som satan så ska vila lite nu. Såg ut såhär idag:










Cheers mates!

/Ely


If words are you weapons my dear I surrender.

Sitter på dagens sista lektion. Slutar tjugo i fyra och jag känner mig redan död. Är sjuk, har halsont som fan. Knarkar ipren idag, men det blir bra hoppas jag. Idag ska jag träffa Alex, vet inte vad vi ska göra men det blir säkert trevligt. Jag har saknat att blogga, men jag har inte kännt mig motiverad till att blogga, jag har inte orkat och jag har inte kännt att jag har haft något att skriva. Men det känns som att det vänder nu, som att jag har hittat tillbaka till min kärlek till att skriva igen. Bloggar igen när jag kommer hem. Lägger upp bilder då.

Cheers mates!

/Ely

I'll watch you choke.

Sitter i skolan och har uf, vi är klara med det vi ska göra. Var nyss tvungen att ta av mina älskade nya örhängen för att dom var sjukt tunga. Har fan ont i öronen nu. Känns sådär lagom ovärt. Nu drar hela min klass hem haha jävla skolkare dom är.

Cheers mates!

/Ely

When i'm whit him i am thinking of you

Förlåt  för dålig uppdatering. Har ängnat helgen åt att umgås med alex och festat. Lägger in bilder från det lite sennare. Nu äter jag pasta med rödpesto, ska äta klart sen ska jag iväg till högdalen :) Tyvärr så regnar det som fan just nu. Blir lite jobbigt att åka till alex i det här regnet men det är lungt.





Cheers mates!

/Ely

She starts her new diet.....

Sitter på cafe 60 med resten av ufföretaget. Det går väldigt bra just nu, hoppas att det går lika bra under hela arbetet. Våran produkt kommer nog sälja ganska bra, iallafall om man ska tro på våran marknadsundersökning. Nu måste vi bara få in pengar så vi kan börja registrera företaget och börja fixa våran produkt. Men det kommer gå bra jag tror på det här.

 

Cheers mates!

/Ely


SHE SAID HI

MIN COLA ÄR SLUT. TYCKTE ATT NI SKULLE VETA DET.


Har du tändstickor? Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm?



Håkan Hellström - För sentför edelweiss

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

 




Håkan Hellström - Kär i en ängel


Cheers Mates!

/Ely

Your mouth is like a razor it cuts so deep.

Sitter i skolan, slutar fem idag. När jag har slutat ska jag träffa Oli och Sara hos Oli för att leta flygbiljetter till London. Kommer bli sjukt nice, firar förhoppningvist nyår i London. Jag är sjukt rädd just nu, men jag har mina fina vänner som hjälper mig. Det är så jävla jobbigt jag vill inte behöva vara rädd för att gå till bussen på kvällen. Tyvärr så är det så det ser ut just nu. Och det suger men jag har iallafall lärt mig att alla inte är trevliga. Och som Oli sa så måste jag försöka sätta dit honom påriktigt. Men jag är rädd för att det ska bli värre då. Jag vet ingenting om honom men tydligen kommer jag aldrig bli av med honom. Om man ska tro på det han säger. Jag tror att det är väldigt få mäniskor som kan förstå hur jag känner just nu. Det kommer förmodligen sluta bra, men för första gången i mitt liv är jag rädd för att vara ute sent på kvällen. Som igår när jag och Alex kollade på film och jag blev skit rädd, egentligen var jag inte rädd för filem utan för den där jäveln som förföljer mig. Dock var Alex fett söt och sa typ "Men det är lungt jag är här" nått sånt var det iallafall. Men jag är så rädd så jag har svårt att somna.

Cheers Mates!

/Ely

I have allwys failed you....

Idag har jag pratat med polisen. Det är helt sjukt att jag nu inte kan gå ut själv på kvällen utan att vara rädd.
Seriöst att bli förföljd är inte roligt, det har gått så långt så jag inte kan gå hem från bussen själv. Och jag hatar det. Jag kan tyvärr inte blogga mer just nu för datorn dör snart och jag ska skölja ur färgen ur håret när som helst nu.

Cheers Mates!

/Ely

And after all you're my wonderwall

Nu ska jag byta om, packa min väska sen drar jag till solna för att dricka in och sover i högdalen. Hörs imorgon.

Cheers mates!

/Ely

Several ways to die trying.

Igår var jag på grönan för att se håkan, glömmde ta bilder. Efter håkan som var lika bra som alltid så möte jag upp Alex och vi åkte hem till  mig. Jag somnade nästan direkt och vaknade imorse med ont i örat och kännde mig sjuk. Alex drog hem för kanske en timme sen och nu letar jag någon att gå ut med ikväll. Orkar inte sitta hemma nämligen.



Så här der det ut just nu. Jag ringer runt och letar nån att dra ut med.

Cheers Mates!

/Ely

Just like hollywood but laced in sick.

Sitter fortfarande i skolan, har inköp och varuhantering. Slutar halv fyra så det är två timmar kvar av samma lektion. Läraren går igenom saker på tavlan. Orkar inte lyssna så noga kan redan det hon går igenom. Måste fixa mina naglar när jag kommer hem.

Efter håkan ska jag träffa min älskling, han är så söt <3  loves him :)
Ska kolla om han kan sova hos mig igen, älskar att vakna brevid honom.

Cheers Mates!

/Ely

Forget all the things you heard.

Sitter i skolan och har Konferens och reception. Läraren är inte här just nu och vi började för cirka tio minuter sen, nice. Läraren kommer dock snart tror jag. Så måste skynda mig med det här inlägget. Idag ska jag till grönan för att se håkan hellström, nice nice. Sen kanse det blir utgång med emelie och min älskling, om jag inte hittar på något annat. Saknar min älskling har inte träffat honom sen han drog hem igår. Jag fick tre pussar innan han drog men ändå. Jag kommer ha brottom som fan när jag har slutat, ska skynda mig hem, äta, byta kläder och sen dra till grönan. Så kommer inte kunna blogga så mycket idag. Men ni överlever.

 

Cheers Mates!

/Ely


Your just a flag in the wind that won't blow.

God morgon, sitter i min rosa mjukisdress och ska snart börja skynda mig så jag hinner till skolan i tid. Är ganska stressad med tanke på att jag måste hitta mina nycklar och mitt matkort. Ska dessutom hitta en snygg outfit och äta frukost innan jag drar.


jag i min rosa mjukisdress.

Cheers Mates!

/Ely

You look so good in blue.

Nu mina kära bloggläsare ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna, lägga ansiktsmask, fixa naglarna och allt annat som jag gör när jag känner mig lite nere. Sen ska jag sova så att jag kommer upp imorgon. Hörs imorgon om jag inte bloggar mer under natten.

Cheers Mates!

/Ely

Count your fucking blessings

Sitter här och bloggar samtidigt som jag äter middag typ. Måste hitta en outfit sen ska jag till solna med emelie ikväll igen. Ska försöka hinna fota outfiten annars läger jag upp den när jag kommer hem eller imorgon. Jag och emelie ska plugga i solna, har nämligen prov imorgon.
Min fina middag<3

Cheers mates!

/Ely


This is my revenge.

God morgon sötisar.
Haha jag är så seg med bloggandet. Stannade hemma från skolan idag, hade ont i halsen, var trött och vaknade brevid alex. Så ringde och sjukanmälde mig.

Igår drog jag som jag sa till solna med emelie. Egentligen skulle det bara vara jag, emelie och alex som skulle dra till solna. Men emelie drog med sig Kjell och Sofia. Och eftersom att ni vet vad jag tycker om kjell så förstår ni förmodligen att jag blev sur.

Tänkte langa lite bilder från förra veckan.


Fick örhängen av mamma<3



Skolan



oli langade chailatte.

Nu ska jag umgås med becca sen kommer bilder som jag tog på mig och alex<3

Cheers Mates!

/Ely

You are my sweetest downfall, i loved you first.



Regina Spektor - The Call

Sjukt fin låt

Cheers Mates!

/Ely

You look so good in blue.

Sitter här och chillar med en ansiktsmask. Nice som fan. Måste dock städa när jag är klar med min ansiktsmask. Sen kommer Alex hit. Ikväll kanske det blir solna igen, haha. Jag och emelie halvt bor där typ. Eller iallafall emelie. Idag har vi gjort en marknadsundersökning till vårat uf företag. Gick väldigt bra faktiskt.

Jag och min älskade ansiktsmask<3

Cheers Mates!

/Ely


So wear me like a locket around your trouth.

Hej darls.
kom nyss hem från skolan. Nu ska jag chilla en liten stund sen städa sen ska jag uppdatera bloggen. Förlåt för dålig uppdatering men jag har varken haft tid eller ork till att blogga. Men nu är jag tillbaka från min drömvärld som jag har levt i den senaste veckan.









Cheers mates!

/Ely


RSS 2.0