We will never sleep 'cuz sleep is for the weak and we will never reast 'till we're all fucking dead.

Kom nyss hem. Igår åkte jag först till huddinge för att ha picknick på olis balkong sen drog jag och skulle ta en drink med lite folk och kom hem nu. Ska dessutom upp halv sex ska nämligen jobba idag så jag får väll köra hårt på kaffe. Idag gör jag det enkelt och tar med min laptop till jobbet så jag kan uppdatera med bilder och allt från jobbet. Och jag gör bara det här för att jag vet att ni älskar mina bilder. Orkar inte föra över bilderna från kamera nu utan gör det på jobbet sen. Men som plåster på såren får ni två bilder från när jag var påväg hem från huddinge där jag stannade för att promenixa med oli.

Äh min dator vill inte som jag vill just nu alla bilder kommer sennare helt enkelt

Cheers mates!

/Ely

Hultsfred 09 del 2


I ett försök att bli frisk så åt jag bebisapelsiner.


Becca åt äpplen


oli var cool och posade

älskar den här bilden


oli älskar dock den här bilden

älskar även den här bilden


Anna


Linnea och jenny


jenny


linnea

nu ska jag städa rummet och fixa naglarna fler bilder kommer sennare.

Cheers mates!

/Ely


Hultsfred 09

haha jag vet att jag är lite seg men hittade nyss usb-kabeln till min kamera. Men nu langar jag bilderna jag tog på hultsfred orkar inte leta igen facebook efter bilder. Men bilderna folk har lagt upp på facebook kanske kommer sen.


sara på bussen.


smygfotade anna, jenny och linnea på bussen.


smygfotade jenny och linnea


det var inte lika roligt att fota dom när dom visste att jag fotade dom.


sara, så jävla söt<3


Tog en bild på mig på bussen.


jag gillar den här bilden på mig fråga mg inte varför.


Sara posar.


tog en otroligt vaker bild på mig själv ska fan köpa massa ramar så jag kan göra en tavla av bland annat den här bilden.


En rolig snubbe som var lite lik gerard way.


granne och becca.


jag och bara så ni vet så var det kallt som satan.
 
nu ska ja leta upp en outfit till ikväll så fler bilder kommer senare helt enkelt.

cheers mates!
/ely

skillat ely.

Fan nu har jag gjort bort mig igen. Jag beställde min nya älskling idag och ungefär en timme sennare knackar någon på dörren. Jag tänkte liksom fan vad fort det gick. Sprang och öppnade dörren och där stog min mammas kompis. Haha så jävla dum jag är som seriöst tror att min väska har kommit efter en timme när den inte ens är beställd från sverige.

Cheers mates!

/Ely


Because before a show we like to kill someone.

Sitter på jobbet igen. Fett nice har kollat på serier igen. Älskar det, Synd bara att becca inte är här och lagar mat till mig igen. Haha blir fett ledsen ju, sitter fan här med min redbull och är hungrig. Det är det som ä det sämsta med att min pappa är borta mycket. Mamma lagar fan inte mat den jäveln, inte nog med att hon är elak och tvingar mig lära mig betala räkningar hon lagar inte mat heller. Men hon är sjukt snäll egentligen hon ska beställa en marc by marc jacobs väska till mig. Hon är så söt som ger mig pressent för att jag är ledsen för att skolan börjar snart. Hoho 24:de augusti känns som så snart ju.

 Dessutom så är emelie i grekland. Jag saknar fan henne, hon är fan bäst att ta drinkar med. Kan vara för att hon är typ en av tre personer som jag känner som alltid är party OCH kommer in på krogen. Neve the less så saknar jag att gå på krogen med henne. Men på fredag komme hon hem så jag ska försöka få med henne ut på lördag man tycker ju att hon iaf kan ta en drink med mig i solen. Haha hon och bara hon kan byta ut min redbullvodka mot vatten utan att jag märker något.

Aja mamma hämta mig typ fyra då ska jag hem och äta sen ska jag duscha, byta om och leta efter den där jävla usbkabeln till min kamera så att jag kan lägga in bilder från hultsfred. Sen ska jag om jag har tid skriva ett inlägg om hultsfred. Annars får det bli imorgon ska nämligen träffa Dennis idag. Jag undra fan om jag hinner fixa ögonbrynen och naglarna och om jag bara hinner fixa ena vilket är viktigast? Ögonbrynen ser ju helt okej ut just nu men naglarna måste jag fixa en del bas saker på.

Känner mig lagom dum som knappt har bloggat den senaste tiden men då måste ni tänka på att jag har varit på hultsfed och knappt varit hemma. Efter att jag kom hem från hultsfred har jag nämligen träffat Dennis, halvt bott hos oli, sett harry potter och halvblods prinsen. Den var bra dock inte den bästa harry potter filmen som har gjorts enligt mig. Är ganska säker på att oli håller med mig. Dessutom så har jag handlat lite saker till naglarna och så har jag jobbat. Ska dock försöka uppdatera bättre. Fan tycke jag uppdaterade bloggen bättre än åhär förra året när jag var på ibiza och då var jag fan på semster. Så jag tycker att jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen.

Vad ska jag göa resten av sommarlovet då? Hmm, kanske blir en resa till finland med Jenna. Vi ska shoppa och gå på nöjesfält isf. Ska bara få mina föräldrar att sponsra mig med resan. Men det borde dom göra jag är ju deras älskade dotter. Förutom det så ska jag väll chilla med livet. Festa, vara ensam hemma i två veckor och shoppa lite. Och såklart umgås med mina älskade vänner men det fattade ni nog redan.

Cheers mates!

/Ely


allways in a hurry.

Nu ska jag iväg igen den här gången till huddinge. Bilder från mina senaste äventyr kommer imorgon eller på måndag. Nu ska jag på te bjudning och imorgon ska jag fixa klart mitt rum. Eftersom att jag ska på te bjudning så har jag fixat naglarna.
 
Söta va? Är sjukt nöjd med naglarna, funderar dock på att köra på bara färg på måndag orkar liksom inte hålla på fixa sånna här naglar varje gång jag måste fixa om naglarna. Dessutom så blir det dyrt i längden. Med tanke på att jag inte har så mycket pengar så jag kan lägga några hundra bara på naglarna varje månad. Jag jobbar fan aldrig ju fast på måndag ska jag jobba och på tisdag kanske jag ska jobba. Ska försöka övertala oli till att komma förbi med mat och rdebull åt mig. Jag vet att hon vill det. För hon är så snäll. Hihi men nu ska jag fixa klart min outfit inför te bjudningen.

Cheers mates!

/Ely

....

Nu när jag har tid att blogga har jag brottom som fan. Ska nämligen iväg till jakan. Ska bara äta och byta om först. Haha, jag älskar att ni inte ens vet vad som finns i jakan som gör att jag helt randomly åker från huddinge till jakan.

Packar!

Packar till hultsfred och pimpar min ipod. På tisdag morgon drar jag, det kommer fan bli bäst. Jag och mina älskade vänner ska fan röja sönder campingen. Förövrigt så är det tur att jag inte ska sova inatt, har nämligen massa att packa, min ipod måste ha massa ny musik. Måste även tömma kameran och ladda kamerabatteriet. Om fyra timmar ska jag börja fixa mig sen ska jag till banken och sen ska jag köpa torrshampo sen träffa lite folk. Kommer stressa sönder idag, ska sova tidigt så jag inte är trött på hultsfred. NU KÖR VI FÖR FAN.

Cheers mates!

/Ely

Fest ikväll?

Det är lördag, nu kör vi. Jag försöker få med min emelie till dalarö för jag vill festa. Och vi har ingen annan fest på g. Det är lördag och sommarlov så vi hörs nog imorgon någongång. Ska dock iväg och handla med mami imorgon.


Jag posar sönder med en flaska bacardi.

Cheers mates!

/Ely


chup chup chup di lai di lai.

Håller på fixar mig, ska förmodligen på fest och supa mig under bordet. En bild på dagens outfit kommer upp innan jag drar. Det blir skit bra aight? Ska sätta min mobil på laddning och lägga in musik på min ipod innan jag drar. Ska nämligen fett långt bort så måste ha något att lyssna på på bussen. Ska även leta efter usbkabeln till kameran så jag kan lägga upp bilder från de senaste dagarna.

Cheets mates!

/Ely

Header

Nu har jag fixat en ny header, själv tycker jag den är bättre än den gammla för jag var jävligt trött på den gammla. Liksom vem fan har uggs på bilden på sin header på sommaren? Aja nu är det fixat hoppas ni gillar den :)

Cheers mates!

/Ely

Craving!

Jag är kär i dom här marc jacobs skorna. Så jävla söta, åhh, jag vill ha dom.



Cheers mates!

/Ely

She gets the pills from her skills and she gets her skills from the pills.

Idag efter jobbet så gick mami och jag och handlade lite. Ska åka och handla ännu mer imorgon. Har inte orkat tagit någon bild på det jag köpte idag så ni får se imorgon. Tänkte dock visa er vad jag köpte förra veckan.


Tält, Elle, Lösnaglar, Sololja, Hörlurar.

Cheers mates!

/Ely

I've got a secrets it's on the tip of my lungs it's on the back of my tounge.

Sitte på jobbet och slutar fyra idag igen. Kollar på serier idag igen, haha. Alltså jag har en hemlighet som bara jag och mina föräldrar vet om och folket som försöker fixa så det blir så. Och jag väljer att inte säga något till mina vänner och framför allt inte till mina läsare för att jag inte vet om dom lyckas fixa det. Och om folk inte vet om vad det handlar om så blir bara jag besviken om det inte går att fixa. Haha dagdrömmer om det, jag vill att tiden ska gå fort tills jag vet. Seriöst blir fan mer virrig än vanligt av det här.

Cheers mates!

/Ely

Ely svarar på kommentarer igen.

grekland om But i got him were i want him now.:
om du ska lagga upp bilder pa mej kan du val lagga upp ngra fina :O i hate u bitch <3

Svar: Antar att det är appo? haha har inte lagt upp nån ful bild på dig?

Becca om Ely älskar väskor <3:
Haha Ely gör mkt ;) Jag är bäst som assistent visst? ;D Puss

Svar: Självklart, finns ingen bättre än dig. Puss

frida ,läs om mode ,tips ,skönhet och min vardag om Ely älskar väskor <3:
vilken fin blogg du har , vad har du gjort idag då ?:)

Svar: Jag tycker också att den är fin :) och ja du det gå att läsa i bloggen

Cheers mates!

/Ely

Ely älskar väskor <3

Nu har jag suttit här fett länge, känner mg otroligt duktig har tagit emot två paket och det ska tydligen komma ett till så måste stanna här tills det kommer eller så slutar jag fyra och om jag slutar fyra och det fotfarande inte har kommit måste jag åka hit imorgon igen. Försöker få hit becca, så att hon kan underhålla mig. Dör fan snart, det är inte roligt att jobba ska jag säga er. Haha, boring som satan men som tur är har jag A som underhåller mig. Jag vill få åka härifrån snart. Å andra sidan så ju längre jag stanna här ju mer cash får jag. Och jag behöver cash till min tatuering och min marc by marc jacobs väska. För mina föräldra vill ine sponsra mina tatueringar och dom vill inte ge mig en till väska just nu. Det gör ont, men det är lungt jag jobbar ihop cashen sen springer jag till NK. Tihi jag älskar marc by marc jacobs väskor men när jag ha köpt min tredje på ungefär ett år kanske jag ska ta ett annat märke nästa gång. Typ guess eller dkny skulle sitta bra. Hoho, ja det hä är ely i ett nötskal. Men men vad ska man göra åt saken? Jag älskar det.

Cheers mates!

/Ely

Ely jobbar !

Sitter på jobbet och lyssnar på musik och bloggar. Haha är helt ensam på jobbet. Känns fett bra kan göra vad fan jag vill liksom. Inte för att min chef bryr sig om jag bloggar på jobbet men ändå. Känns väldigt kostigt att vara 18år gå i skolan (nu har jag iofs sommarlov) och ha tre jobb. Speciellt då jag förmodligen har bättre timlön än blondinbella på ena jobbet. Haha synd att jag bara jobbar på det jobbet typ en gång per år då. Nu tror ni säkert att jag ljuger men det gör jag faktiskt inte. Det känns faktiskt förjävligt att det inte är det jobbet jag är på nu. Satana asså, hade varit nice med cashflow för resten av sommaren minst. Och då räknar jag sånt cashflow så jag hade kunnat betala min lononresa i december med de pengarna och fotfarande kunnat shoppa som satan och gå på krogen och så tills nästa studiebidrag. Nej jag ska fan prata med min chef och löneföhandla och säga åt honom att fixa lite filmer till jobbet till när man gör sånna här jobb. Man blir nämligen väldigt uttråkad när man ska sitta från typ åtta till fyra utan något annat att göra än att vänta på att det ska komma paket. Men jag blir fan fett glad när min chef kirrar min favorit choklad och lämnar den i kylskåpet när jag ska jobba. Haha nice med tanke på att jag faktiskt har en serie med mig och nu har choklad så det räcker i en vecka. Tihi, dessutom har den trevliga mäniskan lämnat massa cola här. Och jag som köpte redbull och chips, fyfan asså. Haha bilder från idag kommer ikväll om mitt internet fukar då. Nu ska jag dock kolla om min trevliga chef har lämnat ett par tofflor åt mig också. Sen ska jag kolla på min serie.

Cheers mates!

/Ely

Ely svara på kommentarer !

Ernst   om I will never end up like him.:
SHIIIIT vilka snygga brudar :O
spec den där bruden till höger skulle jag inte banga på. fan, trekant?<3

Svar: Tack ,men vi är inte intresserade.

bert-åke om I will never end up like him.:
vilka sköna damer! er skönhet gör mig knäsvag...

Svar: Åhh, tack, fan vad gulligt.

mohammed om I will never end up like him.:
abooo brur. fetaste guzzarna!!
nummer?

Svar: Vi är fan inte feta och jag tänker inte lägga ut mitt nummer på nätet. Men ring ändå :)

blondabellan om I will never end up like him.:
neej guud, hallå vi sa ju att vi såå skulle lägga upp bilderna på min blogg. liksom hallå? jävla bitch som snor bilder. det e inte ens du på bilden. guuud, min advokat tar kontakt med dig snarast!

Svar: Synd att du känner så, men jag är visst med på bilderna. Dock ser jag ingen blondin på bilderna. Fast det kanske du gör? Och du får jätte gärna kontakta din advokat då jag misstänker att min avokat är ganska mycket bättre än din.

ernst om I will never end up like him.:
HUR BLIR DET MED TREKANTEN?!

Svar: Sa ju nyss att det inte blir någon?

lisa om I will never end up like him.:
nej vad fina solglasögon ni har! vart har ni köpt dom? är verkligen på jakt efter några liknande :)

Svar: Solisarna är över ett år gammla, men lycka till i din jakt dom är verkligen underbara :)

sofi om I will never end up like him.:
vilken konsert var det?
jag tror jag såg er hehe...

Svar: Mijavy (stavning?) och misstänker att alla som var där såg oss. :)

Cheers mates!

/Ely

It's not a party if it happens every night.

Sitter i soffan i det som just nu är "mitt" rum. Fan jag hatar det, inte för att det är något fel på det utan för att jag hatar att det inte är mitt riktiga rum. Men det är lungt för imorgon flyttar jag hem igen. Eller sennare idag beroende på hur man ser det. Ni undrar såklart vad som händer idag och svaret är att jag ska jobba. Ja mina vänner blev och grovt chockade när dom hörde det. Men fan jag älskar mitt jobb, seriöst jag får betalt för att sitta vid datorn och lyssna efter en gubbe som ska lämna ett paket från nio till fyra. lovely. Det hemska med jobbet är bara att jag måste gå upp klockan sju. Det passar inte riktigt mig att gå och lägga sig tidigt så nu måste jag gå upp tidigt och köpa redbull påväg till jobbet. Jag undrar om jag får nått tillägg på lönen för det? Jag tycker faktiskt att jag borde få det. Iallafall så tänkte jag blogga när jag är på jobbet. För jag kommer nog ha tråkigt där. Och jag får inte sova på jobbet får nämligen betalt efter hur bra jag har gjort jobbet. Aja jag ska väll inte klaga när jag ändå har ett jobb och drar till hultan snart.



Cheers mates!

/Ely

RSS 2.0