Jag bombar min egna blogg.

Åhh jag är så stressad. Måste hitta ett par strumpor och sen springa till tåget. Och det är beccas fel.

Why the fuck can't I hail a taxi?

Hello Cupcakes!

Har varit stressad nästan hela veckan. Idag ska jag ut med oli och becca för att kolla på brasa. Uppdatering kommer imorgon. Så nu vet ni att jag lever. Så nu kan jag fortsätta fixa mig så att jag kommer hemifrån i tid. Dagens outfit kanske kommer upp idag annars kommer den imorgon.

Cheers mates!

/Ely

So get on your knees and pray for forgivness.

Ihhk idag kom jag hem och då hade mina tröjor kommit och väntade på mig i köket. Tihi jag blev jätte glad och var såklart tvungen att fota tröjorna så att ni kan få se dom. Lovade ju er det och jag håller det jag lovar. Så här kommer bilder på mina nya älsklingar. Måste presentera dom för resten av min garderob sen.





Ihhk jag kommer vara snyggast på hultsfred i mina nya tröjor i sommar :)

Cheers mates!

/Ely


The only one I've ever loved he was a superstar.

Internet hatade mig igår. Först funkade inte internet och när det bestämmde sig för att funka så kom jag inte in på bloggen. Så kan det gå ibland. Har inte somnat än haha, jag är bäst. Ängnade natten åt att sitta vid msn och prata med han. Vi pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som han spelade xbox. Haha han är för fan helt jävla underbar sitter och snackar med mig samtidigt som han försöker koncentrera sig på att spela. Fan det gör ont det här, varför ska allt vara så kompliserat. Jag vet inte det känns så rätt samtidigt som jag vet att det inte kommer funka. Samtidigt kan jag inte hindra mig själv ifrån att sätta mitt hjärta på spel. Just nu känns det som att jag är villig att offra allt för att det ska funka och det gör mig rädd. Jag vet inte hur det kommer sluta men jag vet en sak helt säkert och det är att jag aldrig har velat ha något så mycket som jag vill ha det här. Och hur kan man stoppa sig själv från att gör något som känns så rätt även om man vet att man förmodligen kommer bli sårad. Och jag vet att alla kommer säga åt mig att sluta, fan mitt huvud säger åt mig att sluta samtidigt som en del av mitt huvud säger åt mig att fortsätta att allt kommer bli bra.




För att prata om lite roligare saker så har jag och Appo kanske värsta grejen på g beroende på hur Appo fixar det här. Och Appo kanske ska med till Hultsfred. Omg så jävla nice Hultsfred kommer bli i år. Be there eller missa allt. Och becca om du läser det här så måste jag veta när vi ska köpa bussbiljetterna så vi kan bestämma när vi ska åka och så. Men nu mina darls så ska jag fortsätta plugga. Bloggar sennare idag om jag kommer in på bloggen hemma.

Cheers mates!

/Ely

I've got a taste for something and i don't want it i just need it.

My Chemical Romance - Demolition Lovers

Hand in mine
Into your icy blues
And then I'd say to you
We could take to the highway
With this trunk of ammunition, too
I'd end my days with you
In a hail of bullets

I'm trying
I'm trying to let you know just how much you mean to me
And after
All the things we put each other through

And I would drive on to the end with you
A liquor store or two
Keeps the gas tank full
And I feel like there's nothing left to do
But prove myself to you
And we'll keep it running

But this time
I mean it
I'll let you know just how much you mean to me
As snow falls
On desert sky
Until the end of everything

I'm trying
I'm trying to let you know how much you mean
As days fade
And nights grow
And we grow cold

Until the end,
Until this pool of blood.
Until this.
I mean this.
I mean this.
Until the end of...

I'm trying.
I'm trying to let you know how much you mean.
As days fade
And nights grow,
And we go cold.

But this time,
We'll show them.
We'll show them all how much we mean
As snow falls
On desert sky,
Until the end of every...

All we are...
All we are is bullets.
I mean this.
All we are...
All we are is bullets.
I mean this.
All we are...
All we are is bullets.
I mean this.
All we are...
All we are is bullets.
I mean this.

As lead rains
Pass on through
Our phantoms,
Forever forever.

Like scarecrows
That fuel this flame,
We're burning,
Forever and ever.

Know how much I want to show you you're the only one.
Like a bed of roses there's a dozen reasons
In
This
Gun.

And as we're falling down,
And in this pool of blood,
And as we're touching hands...
And as we're falling down,
And in this pool of blood...
And as we're falling down,
I'll see your eyes.
And in this pool of blood,
I'll meet your eyes.
I mean this.
Forever.

there's a dozen reasons in this gun.

Hej darls förlåt för dålig uppdatering men det kommer bilder från helgen imorgon. Nu ska jag fixa mig och leta efter allt jag behöver ska iväg och grilla med lite folk. Har dock bara träffat två av dom jag ska grilla med så det känns ju lite jobbigt men det ska nog gå bra. Har dock mycket att göra, måste bland annat hitta en outfit som man inte fryser ihjäl i. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kom nyss ut ur duschen om någon undrar. Chattar med emelie och fixar iordning mig. Måste sätta på lite musik nu. Vi hörs imorgon darls.

Cheers mates!

/Ely

You're a traitor to my heart, you're a traitor to us all.

Sitter i skolan och ska jobba med projektarbetet. Eftersom att min grupp är helt åt helvete så bildar jag min egna grupp. Tror jag iallafall, frågan är bara vad jag ska göra. Det kommer inte sluta bra men skit samma, allt går inte alltid som man vill.



Cheers mates!

/Ely

This is not the end.


Jag vill vara sådär lycklig igen, fast jag ser hemsk ut på bilden <3


I Heart Drop Dead

Sitter i skolan och ska skriva en debattartikel i religionen. Fattar inte riktigt hur jag ska göra så får fråga läraren snart. Igår beställde jag två tröjor från drop dead, ni får se tröjorna när dom har kommit. Kommer förmodligen nästa vecka någon gång. Ska gå in och kolla på hemsidan hur det ser ut när de skickar grejerna. Det står 5-10 arbetsdagar och jag gjorde beställningen sent igår kväll så packetet kommer väll nästa vecka någon gång. Kan inte sluta drömma om mina tröjor, fan vill ha dom nu. Men jag får iallafall tröjorna. Haha det första bästis gjorde när jag hade sagt att jag hade beställt tröjorna var att fråga vilken storlek jag tog.



Cheers mates!

/Ely

Let's ditch this city before we sober up.

Sitter i skolan och håller på med ett projektarbete. Fast eftersom att ingen annan i min grupp faktiskt jobbar så gör inte jag heller det så det så. Efter den här lektionen har vi samhällskunskap. Igår gästbloggade jag hos www.finest.se/kjelito. Nu vill kjell jobba så måste dra.

Cheers mates!

/Ely

Helgen.

Fredagen
Jag och becca drog till stan för att träffa oli.

Vi träffade GodisKemal. Oli ville bli fotad med honom.



Vi drog till chokladkoppen för att fika.


Becca var fett söt


Oli ville oxå  se söt ut :)


Sen skulle båda se söta ut när vi var i rålis. Det var sjukt trevligt.

Lördagen
Ängnade dagen åt att springa runt i affärer med mamma och mammas kompis och mammas kompis son. Det var väldigt trevligt kom hem med lite nya kläder.


Underkläder från H&M


Tröja köpt på MQ


Tunika, kommer inte ihåg vart jag köpte den


Chinos från H&M

På kvällen hamnade i Fruängen på en fest där folk bjöd på Öl, Cigg  och Pizza. Och jag av någon anledning blev utnämnd till VIP.

Söndagen
Idag har jag pluggat och solat. Har ändå inte gjort klart något så jag måste fortsätta plugga. Men nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt.

Cheers mates!

/Ely

No matter how you toss the dice.

Hello cupcakes!
Kom hem för cirka en timme sen. Hamnade i fruängen på såkallat chillkrök., jag blev vip så det var ganska awesome.  Liftade hem med kjell vid halv ett och bestämmde mig för att strunta i att sova. Att sova varje natt är en onödig sak som tråkiga mäniskor har kommit på. Har folk inte hört talas om kaffe eller disconaps eller? Tydligen inte, men ni ska sörja över det för nu vet ni hur man gör. Tänkte lägga upp bilder på min shopping om några timmar, stay tuned. Måste plugga massa och fixa kjells header så kommer inte göra något speciellt men det är lungt ni älskar mig ändå right? Men om jag börjar med pluggandet nu så kan jag tvinga med någon ut när alla har vaknat, fan vad nice. Snart är det måndag och jag känner mig sjukt lurad som har suttit och oroat mig över ett prov i ett ämne jag inte ens har. Jag är fucking skillad. Men men nu ska jag lyssna på musik och skriva på mitt engelska projekt.



Cheers mates!

/Ely

If only sorrow could build a staircase or tears could show the way.

Idag har jag shoppat och fixat med designen till kjells blogg. Skulle skriva ett inlägg åt honom idag men har inte fått tag på honom så kan inte logga in. Bilder på dagens shopping kommer i ett sennare inlägg, kanske imorgon och kanske idag. Ska nämligen iväg på fest ikväll, så nu ska jag äta och fixa mig lite fort.

Cheers mates!

/Ely

Stress...

Är sjukt stressad just nu. Ska hinna byta om, fixa bilder åt kjell ska träffa becca idag. Men nu ska jag äta glass och sen ska jag hitta en outfit till mig och fixa bilderna. Jag vet att ni förmodligen har budgivning om hur sen jag blir när jag ska träffa becca. Men jag skulle gissa på att jag inte blir sen alls. Aja, min bror äter väll upp glassen om jag inte skyndar mig till köket nu.

Cheers mates!

/Ely

22:20

Idag har jag inte hunnit blogga mer än i skolan. Nu ligger jag i sängen och läser en gossip girl bok. Helt jävla underbart så jag tänkte fortsätta med det så fort jag har berättat för er att jag fortfarande lever. Så fort jag har läst klart den här boken ska jag ha i rengöringsmedel i ansiktet och hoppa in i duschen. Måste förmodligen vara uppe hela natten och skriva på min saga till samhälls lektionen imorgon. Imorgon ska jag till skolan, efter skolan ska jag fota kjell så jag måste ladda kamera batteriet nu.

Cheers mates!

/Ely

När jag hör din röst.

Sitter på svenska lektionen och skriver en bokrecension om när jag hör din röst. Det går riktigt bra, tack för att ni frågar. Sitter ensam i en datasal med kjell och äter godis och dricker cola, skriver såklart på min fina text samtidigt. Slutar tre då ska jag iväg och fika med kjell, sen ska jag åka och handla med mamma.

Stupid on the streets of London.

Sitter i skolan, ska snart iväg till tandläkaren. Kom aldrig hem igår, sov hos bästis av en anledning jag inte vill nämna i bloggen. Känns taskigt att nämna det när det handlar om bästis och det är privat. Slutar två idag om jag orkar ta mig tillbaka till skolan efter tandläkaren. När jag har kommit hem ska jag hoppa in i duschen. Om jag inte rammlar ner i sängen och däckar. Men det ska nog inte hända, så ni behöver nog inte oroa er. Men nu måste jag plugga lite innan jag åker till tandläkaren :(



Cheers mates!

/Ely

They say qutters never win, but we walk the plank on a sinking ship.

Sitter i skolan och har affärskomunikation, ska skriva brev. Ska skriva fyra olika brev, så det är väl bäst att börja skriva redan nu. Börjar med brevet till tio åringen, men hur fan skriver man brev om apu till en tio åring? Konstiga skola som tror att sånna konstiga saker går :) efter den här lektionen slutar jag, helt jävla awesome. Ska åka till globen och träffa bästis efter skolan. Bästis och jag ska springa runt i lite affärer och leta efter lite saker till henne. Jag följer med som personligshoppare typ. Haha min lolita kan inte shoppa själv :)


Jag bjuder på den här bilden så länge:)

Cheers mates!

/Ely

Shopping

Veckans shopping :P


Tröja: Wesc

Tröja: Filippa K


kofta: Mexx


skor: Vagabond


skor: Vagabond


Solglasögon: MQ

Nu ska jag gå och sola

Cheers mates!

/Ely

Dagens outfit.


Kofta: Mexx
Klänning: Style by stars
Leggings: lindex
Skor: Vagabond
Solglasögon: MQ
Armband: SNÖ
Väska: Marc by marc jacobs

Cheers mates!

/Ely

So wear me like a locket around your throut i'll weight you down i'll watch you choke.

Hej darls!
Har pluggat idag, skrivit ungefär halva min saga. Så jag är ganska nöjd hittills iaf. Har även smygsovit lite, det är fett awesome. Ska förmodligen ut och äta ikväll så det blir ju nice. Nu ska jag iväg och köpa lite nödvändiga saker vi hörs när jag kommer hem igen.

Cheers mates!

/Ely

Drink down that gin...

Good morning sunshines!
Jag har fortfarande inte somnat, så jag kan lika gärna gå upp nu. Har mycket att göra idag nämligen, ska hinna plugga massa och visa er vad jag har köpt under tiden då jag inte hade tid att blogga på en vecka. Ska även hinna duscha och fixa garderoben lite. Sen är det en hel del annat som jag ska hinna göra idag, tänkte kanske sola. Aja imorgon ska jag träffa becca och kanske bästis kommer bli otroligt trevligt, blir förmodligen en fika på chokladkoppen för det var sjukt länge sen. På tisdag börjar skolan igen och jag blir stressad bara av att tänka på det med tanke på hur mycket pluggande jag har att göra idag. Har tyvärr ingen redbull hemma så jag funderar på om jag ska skicka iväg mamma till affären idag. Nu ska jag lyssna på bra musik och plugga i typ en timme sen ska jag göra något roligare. Btw så är jag kär i den här sängen, någon som vet vart man kan köpa en?



Cheers mates!

/Ely

We only do it for the scars and stories.

Det har varit rena rama julafton hemma hos mig den här veckan, eller okej inte riktigt men ni förstår vad jag mennar visst? Iallafall så har jag fått lite saker den här veckan, har även shoppat lite men det tar vi i ett annat inlägg.


Chokladkanin, Rosé vin, Påskägg, Marc by Marc jacobs väska och Dior mascara.

Cheers mates!

/Ely

Craving.


Alltså, jag är kär i skorna. Dom skulle passa så jävla bra in i min garderob. Synd bara att dom kostar så pass mycket så jag har råd med dom om väldigt lång tid :(. Men erkänn ni skulle inte tacka nej till dom?

Cheers mates!

/Ely

Let's play this game called "when you catch fire"

Älskar den här låten, Fall out boy<3

Light that smoke, yeah one for giving up on me,
And one just cause they'll kill you sooner than my expectations.
To my favorite liar, to my favorite scar: (To my favorite scar.)
'I could have died with you.'
I hope you choke on those words, that kiss, that bottle.- I confess.
(Come bury me in memory.)
Now ash yourself, yeah, out on the insides,
I said I loved you but I lied.

Let's play this game called 'When You Catch Fire.'
I wouldn't piss to put you out.
Stop burning bridges and drive off of them,
So I can forget about you.

So bury me in memory.
His smile's your rope,
So wrap it tight around your throat.

On the drive home,
Joke about the kid you used to see,
And his jealousy.
Breaking hearts has never looked so cool,
As when you wrap your car around a tree.
Your makeup looks so great next to his teeth.
(His teeth.)

Let's play this game called 'When You Catch Fire.'
I wouldn't piss to put you out.
Stop burning bridges and drive off of them,
So I can forget about you.

So bury me in memory.
His smile's your rope,
So wrap it tight around your throat.

(Bury me.)
So bury me in memory.
His smile's your rope,
So wrap it tight around your throat.

So bury me in memory.
Around your throat.

His smile's your rope, so wrap it tight around your throat

Hej darls! Har inte hunnit bloggat sen när jag var i skolan i tisdags. Så det har inte blivit ett inlägg om mode än men det kommer idag. Slutar efter den här lektionen och då har jag massa tid på mig. Försöker skriva om en föredrag som jag och emelie var på i samband med uf-mässan. Det går dock inte så bra med tanke på hur sur jag är just nu. Seriöst jag förstår inte hur en del mäniskor tänker. Kan man inte säga det man tycker om en mäniska till personen i fråga ska man hålla käften helt och inte snacka massa skit om personen när den inte är där. Det blir bara mer pinsamt att två av personerna jag är sur på faktiskt fyller 20 i år. Seriöst, dom borde fan växa upp någon gång. Dom vill ju vara så jävla mogna osv. Så då kanske det är dax att dom börjar vara det också. Det var väll allt jag hade att säga just nu, eller juste jag ska sola idag eller imorgon :)


Erkänn att ni diggar bilderna som jag har på datorn i skolan :)

Cheers mates!

/Ely

RSS 2.0