For every second sleep has stole.

Nu har jag möblerat om mitt rum, ska dock köpa lite saker till rummet imorgon. Sen kommer det var helt jävla awesome, känner inte för att fota rummet nu då det fortfarande är massa saker som ska fixas tex så är min säng full av saker. När sängen är klar ska jag rensa rummet lite. Måste få mer plats i min bokhylla då jag ska ha skor där, så nu ska jag rensa ut massa böcker som jag inte läser längre. Sen ska jag fixa mig inför natten och sova, tror jag iaf.

Cheers mates!

/Ely

We stare at broken clocks.

Kom hem för ungefär en timme sen, skulle egentligen bara åka och shoppa med mamma och sen hem och städa men så blev det inte. Det var nämligen så att pappa ringde och ville att vi skulle hjälpa honom att städa på firman så vi åkte dit. Och pappa var inte där och så såg vi en såndär bil som mamma vill ha och skämtade om att pappa hade köpte den till mamma and guess what? Folket som hade hjälp pappa flytta en del saker till hans nya förråd var hungriga så jag, mamma och pappa skulle åka och köpa mat. Jag pekar på bilen och säger att dte är en sån som mamma vill ha och pappa går in i bilen och då visade det sig att pappa hade köpt bilen till mamma. Nu kanske det blev lite långt om något som ni inte tycker är intressant men det jag vill säga är att imorgon när jag och mamma ska åka och handla ska jag fota hennes nya bil. Aja, antar att jag ska lägga upp bilder från idag.


Dagens outfit, och till mitt försvar har inte h&m så bra speglar. Köpte iaf ett linne där som jag glömmde fota. Så jag får lägga upp en bild på linnet när jag har städat klart rummet.


Gick till mq där jag köpte den där grejen som ser orange ut, den är egentligen röd och ser bättre ut irl.


Köpte även en kjol som är hög i midjan eller vad man nu säger.


Min söta hund när vi hälsade på pappa på firman.

Cheers mates!

/Ely

There's a class for this.

Ska leta fram en outfit till idag sen ska jag ut med hunden och sen ska jag och mamma åka och shoppa. Blir trevligt, men först måste jag som sagt hitta en helt okej outfit, blir förmodligen en jeans och uggs outfit idag. Sparar sminkandet till när jag har varit ute med min sötis hund. Tar inte direkt lång tid att gå ut med hunden men det betyder ändå inte att jag vill gå ut med hunden i sovkläder liksom. Får för övrigt se vad mer som händer idag, har ju städat en del nu så jag vet inte om jag orkar ängna helgen åt att plugga men kanske måste fixa mitt rum. Aja får se hur det blir.

Cheers mates!

/Ely

Is everybody going crazy?

Håller som ni förmodligen redan vet på och städar. Och när jag städade hittade en hårsak som jag gjorde själv och sprang runt med på julaftonen. Så jag satte i den i håret nu, tog lite bilder och tänkte visa er bilderna. Iallafall bilderna jag ser helt okej ut på.









Cheers mates!

/Ely


Hultsfred.

Kom nyss på hur jävla mycket jag längtar till hultsfred. Måste hitta lite folk som följer med, becca och oli ska följa med så dags att boka biljetterna snart darlings. Fan vad jag älskar att två personer som får vara anonyma ska åka till hultsfred. Inte så att jag har någonting emot dom, men jag vet inte om jag kommer vilja hänga med dom just för att dom kanske ska dra dit med folk jag faktiskt har något emot. Men det är lungt jag har ju mina vänner att dra dit med och om jag har förstått rätt så är det en del som vill följa med.



Cheers mates!

/Ely

What if I don't?



Tände doftljus i brist på annan underhållning, det var dock inte underhållande särskillt länge. Ligger i min säng med min baby laptop och lyssnar på simple plan medans jag bloggar. Riktigt trevligt faktiskt, ska dock försöka städa lite nu. Vi hörs när jag har tröttnat på städandet.

Cheers mates!

/Ely

Dance dance.



märkte att man kan använde mitt linne från tiger som högkjol också, riktigt fint om jag får säga det själv. Dock passar det nog bättre på våren än nu så jag ska vänta ett tag innan jag börjar springa runt så. Btw så ska jag även möblera om mitt rum så garderoben får en bättre plats så att det blir lättare att ta outfit bilder.

Cheers mates!

/Ely

Shoppat.

Idag var ju jag och köpte lite nödvändiga saker.

linne från tiger: 599


ansiktmask: 20kr/st

If you can afford me.

Nu har jag tydligen brottom, jag brukar inte gå på första lektionen på fredagar för läraren har förolämpat mig så grovt så jag funderar på att anmäla henne. Men nu ska tydligen jag och emelie gå, problemet är bara att emelie nyss vaknade jag sitter här i sovkläder och lektionen börjar 5över 9. Så nu ska jag dra på mig kläder lite fort, strunta i frukosten som vanligt och smsa mamma för nu har jag brottom med tanke på att det tar typ 40min till skolan från mig. Om man räknar med att jag måste gå till bussen och byat buss och grejer. Vi hörs när jag kommer hem.

Cheers mates!

/Ely

Ibland förstår inte jag hur folk tänker.

I aftonbladet står det om två som var med i lyxfällan, som fortfarande har jävligt dålig ekonomi artikeln kan ni läsa här. Är man 22 och 27år och köper massa saker man inte har råd med en månad och sen bara fortsätter är det väll klart att man får en jävla massa lån right? Och visst jag skulle också bli sur om nån sålde klockor till ett värde av 22000 för 4000. Men är man så osmart så att man köper klockor för 22000 när man har dålig ekonomi får man skylla sig själv. En person med massa lån som säljer saker för att betala av lånen kan inte ta så mycket mer just för att folk kan betala mindre till någon som måste sälja klockan. En person som skulle sälja klockan för att den tyckte att den inte riktigt var dens stil skulle kunna ta mer för klockan just för att om den inte får tillräckligt för klockan kan den lika gärna behålla klockan. Att idioten sen sitter och gnäller över att banken inte vill göra om alla hennes lån till ett lån är fan bara patetiskt. Guess what? det är inte bankens problem, banken är inte där för att gör ditt liv lättare. Har man tagit flera olika lån är det heller inte mer än rätt att man betalar ränta på alla lånen och har flera olika lån. Är man sen som pricken över i:et så grovt korkad så man flyttar isär när man har äckligt dålig ekonomi får man skylla sig själv om man måste ha flera jobb. Seriöst jag förstår inte värför alla ska skylla på andra när de har problem. Vi förstår det är så det fungerar enligt dig, du går och tar lån och köper klockor för 22000. Sen när banken inte vill göra om dina lån som du själv, helt frivilligt har tagit så är det bankens fel att du måste ha flera jobb? Det är inte så det funkar lilla du, banken är inte skyldiga till att göra om dina lån. Banken lånar inte ut pengar för att det är roligt om du trodde det utan dom gör det för att tjäna pengar.

Cheers mates!

/Ely

Cravings.

Igår när jag kom hem cravade jag melon av någon konstig anledning. Och nu när jag gick till köket för att hämta något att dricka såg jag att någon i min familj hade varit snäll och skärt melon till mig. Så nu ska jag äta melon och dricka vatten, orkar dock inte ta en bild på det.

Cheers mates!

/Ely

Come spit from bridges whit me.

Somnade igår igen, vaknade för undefär två timmar sen. Ska fixa lösnaglar nu, eftersom att sverige vägrar sälja sånna naglar som jag vill ha så får jag använda vanliga lösnagalar tills jag hittar sånna naglar som jag vill ha. Imorgon ska jag stanna och handla lite efter skolan, sen ska jag leta snowboardskorna och hjälmen. Asså jag ska inte shoppa direkt idag utan köpa lite nödvändiga saker. Ska dock förmodligen handla mer med mamma på lördag.


gammal bild på mig.

Cheers mates!

/Ely

God morgon.

God morgon cupcakes!
Somnade när jag kom hem igår så hann inte blogga igår, vaknade någon gång under natten. Så jag har varit vaken att tag nu, ska ta och äta frukost nu och sen blir det skolan lite sennare. När jag kommer hem idag måste jag leta efter mina snowboard skor och min hjälm så jag hinner förmodligen inte göra så mycket annat efter skolan idag. Måste hinna plugga också och det lär ju ta ett tag. Aja nu ska jag äta frukost kanske hinner blogga en gång till innan jag drar till skolan.

Cheers mates!

/Ely

Can you turn the music up in the headphones?

Tänkte lägga upp bilder från dagarna då mitt internet inte funkade och igår för igår somnade jag när jag kom hem.


Emelie som prompt skulle röra sig när jag skulle ta kort.


lärare


mina skor


Emelies mat


lektion


mina armband kom med posten







Cheers mates!

/Ely

Now bring me that horizon.

Good morning cupcakes!
Sitter i skolan och jobbar på min apu-rapport, det går inte sådär jätte bra med tanke på att jag håller på bli sjuk. Och på tisdag ska vi åka till kungsberget, jag tänker liksom inte missa det för en jävla liten förkylning. Får be mamma köpa jordgubbs té idag så att jag kan knarka té. Har iallafall datasalslektion nu som ni förmodligen förstår. Jag och emelie sitter och bloggar och dricker cola. Min söta Guess väska är även med här, jag lovar att ni skulle älska vårat lilla gäng. Och eftersom att jag tar dom här lektionerna så seriöst så sitter jag och fixar läpparna. Efter det här blir det lunch, trevligt emelie vill nämligen ha mat. Hon hoppade liksom över frukosten imorse så hon är lite grinig nu.

I gotta keep it.

Nu funkar mitt internet igen, efter en halv evighet utan internet kan jag alltså blogga igen. Så nu är jag sådär överdrivet glad. Btw så stannade jag aldrig och handlade idag, dessutom är jag med i årsboksgruppen i min skola för när jag tar studenten 2010 ska vi ha årsböcker. Blir säkert bra, men nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city så kommer ett inlägg med bilder imorgon eller under natten.

A cherrysunset blossoms.

Mitt internet bestämde sig för att sluta fungera. Sitter i skolan och bloggar nu, har tagit en del bilder under de dagarna jag inte har kunnat blogga. Problemet är bara att jag inte har någon usb-sladd med mig nu. Men tar med en imorgon om inte mitt internet börjar fungera idag. Just nu sitter jag och försöker skriva en apu-rapport. Väldigt öh trevligt går förmodligen åt helvete men jag försöker iallafall. Slutar vid halv tre då ska jag åka och handlalite I think. Ska försöka hitta sånnadär lösnaglar som jag vill ha om jag orkar, annars åker jag hem direkt och letar naglarna under helgen. Förhoppningvist funkar mitt internet när jag kommer hem. Ett nytt avsnitt av gossip girl ligger nämligen ute på piratebay. Men som ni förmodligen vet så kan man inte ladda ner någonting utan internet. Det här är hemskt, jag är förvånad över att jag fortfarande andas efter den här tragedin. Dessutom får ni leva med mina iphone bilder då min kompaktakamera inte fungerar och jag inte orkar bära runt på min systemkamera hela tiden. Så jag ska försöka charma till mig en söt liten canon av pappa så blir alla glada och nöjda. För alla som känner mig vet hur jag älskar att köpa kameror. Aja nu ska jag leta kamera på internet så att jag vet hur mycket jag måste råna pappa på.

Cheers mates!

/Ely

They drown us out at sea.

Det här blir dagens sista inlägg. Orkade aldrig fota dagens outfit, men imorgon. Imorgon får ni se vad jag har på mig imorgon. Ja ni förstår va? Nu ska jag fixa iordning mig och sen försöka sova, so that i'm up and running tomorrow. Måste välja väska till imorgon också och packa väskan har nämligen idrott imorgon. Nej nu ska jag hoppa i i mina sovkläder och försöka lägga mig i tid idag.

Cheers mates!

/Ely

Internet shopping.

Beställde nyss två armband från ms bijoux. Kommer bli jätte fina runt min handled i sommar.




Ni behöver inte hålla med mig men jag tycker att dom är väldigt fina, nu sitter ni säkert där och suckar och säger "so last year". Men dom kommer passa perfekt som en del av min festival outfit på hultsfred. Seriöst, jag längtar redan till hultsfred, måste kirra biljetter snart.

Cheers mates!

/Ely


I think we're alone now.

Jag skulle ju städa och så som jag sa och det ska jag ska bara få igång lite musik först. Känns värdelöst att städa utan musik liksom. Men nu när det snart är löst är det väll lika bra att börja med städningen. Sen ska jag fota dagens outfit och allt sånt.

Cheers mates!

/Ely

What to do? What to do?

Vet inte vad jag ska göra, vill gå ut och fota men det är mörkt ute. Funderar på att fota min outfit, men det skulle inte bli några bra bilder med min spegel. Tror att jag ska städa rummet och börja möblera om. Och när jag är klar med det kan jag skriva en lista på det jag behöver köpa till mitt rum. Åh, det här kommer bli jätte roligt tror jag. Ska dock springa och kolla om vi har någon cola hemma innan jag börjar.



Cheers mates!

/Ely

The winner takes it all.

Jag spenderade natten såhär och så var jag fast klistrad vid datorn i perioder. Så jävla typiskt mig, när jag känner mig smal måste jag äta mig tjock på någonting. Jag har för övrigt även drukit jordgubbsvatten.



FYI så har jag fått ihop en outfit nu, tänkte fota den och lägga upp bild så ni får se men tänkte kolla om jag ska åka och shoppa först då det är bättre speglar i butiker än hemma hos mig.

Cheers mate!

/Ely

There may be nothing there to see.

Jag är fortfarande vaken, igen. Ska försöka välja kläder nu och hoppas på att mamma har vaknat så att vi kan åka och shoppa. Mamma sa att vi kunde åka och shoppa om vi vaknade i tid. Dock vet jag inte hur mycket pengar mamma har nu med tanke på att hon får lön imorgon. Jävla sjukhus ska prompt betala ut lönen efter alla andra. Aja ska se om jag kan hitta sånna där lösnaglar som jag vill ha idag. Ska försöka leta upp kläder till sommaren idag tänkte jag, måste även hitta en klänning eller så till min fest. Fyller som jag har sagt tidigare nämligen 18 i juni pappa påstår fortfarande att han ska boka globen till min fest. Men nu ska jag fortsätta leta efter en outfit, ni får tyvärr ingen bild i det här inlägget.

Cheers mates!

/Ely

shoppat.

Tänkte visa lite saker som jag har shoppat och fått det senaste tiden.

Töja marimekko 1200kr



Väska Guess 1064kr




Armband och örhängen Snö ca: 250 och 150


Parfym Marc Jacobs Daisy ingen anning om priset.

Eclipse.

Läste ut När jag hör din röst under förra natten, så jag gick till becca igår och lånade Eclipse tredje twilight boken på engelska. Har läst ungefär en tredje del och den är jätte bra, behöver dock vila ögonen genom att göra något annat. Så jag tänkte fota min nya marimekko tröja som jag fick av mami och sen städa rummet lite, kanske fotar rummet sen när jag är klar eller så väntar jag tills jag har möblerat om också. Får se hur det blir, tänkte även fota min guess väska som jag köpte när jag åkte kryssning kanske ska fota det andra jag köpte då också?



Cheers mates!

/Ely

Just dance.

Vaknade vid sex idag, mår skit och har ingenting att göra. Igår vann jag 80kr för att jag, mamma och mina grannar sattsade pengar på vem som skulle åka ut ur let's dance. Jag satte såklart mina pengar på blondinbella. Imorgon ska jag försöka tjata till mig en shoppingrunda med mami och sen ska jag försöka plannera lite saker med mina föräldrar. Ska nämligen åka till paris med mamma men hon vill inte åka själv med mig och då kanske vi ska åka till london istället men jag vet inte hur jag vill göra. Har redan varit i london två gånger liksom men har aldrig varit i paris. Men får se hur det blir london är ju väldigt trevligt så. Jag kan ju alltid åka till paris sennare.

Cheers mates!

/Ely.

The only way I'll really smile is if you cut me ear to ear.

Jag är fan sur på min mamma nu, hon har hållt på tjatat om hur hon har köpt en pressent till mig och idag fick jag se den där pressenten. Då har tanten gått och köpt en kristallkrona i rosa plast, jag tror fan inte ens att jag vill ha den. Jag förstår förövrigt inte varför hon skulle gå och köpa en kristallkrona i plast när jag har gått runt i över ett halv år och letat efter den perfekta kristallkronan. Så jävla dålig stil liksom, dessutom blir hon väll säkert sur om jag säger att jag inte vill ha den. Men hon får ju fan skylla sig själv när hon gör så.

Cheers mates!

/Ely

När jag hör din röst.

Idag har jag ängnat större delen av dagen åt att springa runt i sovkläder (därav inga bilder på mig)  och läst boken när jag hör din röst. Den är sjukt bra jag blir dock sur på Edward. Bäst för honom att han fixar det här sennare i boken asså. Annars blir jag förmodligen djup depprimerad. Btw så kommer mina grannar hit snart och jag sitter fortfarande i sovkläder. Tror jag ska försöka städa lite innan dom kommer.

come spit from bridges whit me.

Igår gick jag till skolan, kom hem, somnade, vaknade, somnade igen, vaknade imorse, internet funkade inte, somnade igen, vaknade igen, internet funkar, håller på somnar igen.

Turn off the lights and turn off the shyness.

Sitter i skolan med kjell och emelie.
Kjell och jag skrattar åt Emelie som inte kan stava till backen, seriöst hon är i stort behov av hjälp.
Hahaha, snart har vi lunch i think. Och Emelie skriver i kjells blogg.

Cheers mates!

/Ely

Rise and shine early birds.

Jag har fortfarade inte somnat, fett med cred till mig. Är inte ens trött nu, ska dessutom dra om en halvtimme ungefär och jag har fortfarande på mig mina sovkläder så jag har lite brottom nu. Som tur är så är jag nästan helt klar med sminket, but what to wear. Samma jävla i-lands problem varje dag, det börjar bli irriterande. Ska sätta på lite musik att lyssna på när jag fixar klart sminket. Mina grannar blir säkert glad jag har ju så bra musiksmak. Tänk att få vakna till musik som jag lyssnar på det skulle fan vara a dream come true för mig. Men nu måste jag skynda mig vi hörs när jag kommer hem från skolan.



Cheers mates!

/Ely

But if I don't believe in him why would he believe in me?

Hittade min lipplumper, så jävla glad nu. Blev lite rädd för att någon hade tagit den. Just nu har jag min älskade läppgrej från lumene på läpparna, läpparna blir så jävla mjuka av den och det kan ju behövas om man ska knarka lipplumer under dagen. Dessutom måste jag köpa en ny lipplumer snart, jag tycker dock inte att min lipplumer är tillräkligt bra så jag ska prova en annan när jag köper en ny. Det gör det dock svårare att köpa en ny lipplumer för då måste jag leta efter en ny ja ni förstår säker. Så jag tänkte att ni tipsar mig om bra lipplumers så tipsar jag er om nått bra puder eller så, så blir alla nöjda. Right?



Cheers mates!

/Ely

I know I'm not your favourite reccord.

Just nu sitter jag och kan ännu en gång inte sova, dessutom har något hemskt hänt. Min lipplumper är nämligen borta. Så nu måste jag hitta den, jag blir dock lite gladare av att jag lägger in ny musik i min iphone. Men jag måste hitta min lipplumer ska nämligen gå till skolan idag. Börjar åtta och måste dra hemifrån ungefär en timme innan det. Så jag måste gå hemifrån sju vilket betyder att jag måste gå upp vid sex. Grejen är den att jag måste hitta min lipplumer innan jag somnar så jag kommer förmodligen få strunta i att sova med tanke på att klockan nästan är fyra nu

Cheers mates!

/Ely.

It's lonely at the bottom but dizzy at the top.

Mådde skit imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma. Glömmde dock ringa skolan så enligt skolan har jag skolkat idag. Får se om jag går imorgon eller inte, tror jag stannar hemma. Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av 90210 och sen gå ut med selma. Ses sen cupcakes!

Cheers mates!

/Ely

up and shine my little cupcakes.

Förvånande? klockan är inte ens sju och jag är vaken, börjar tio. Men jag ska inte somna, måste få ihop en helt okej outfit idag så att ni kan få se den sen. Tror att jag ska låna mammas nya stövlar idag, försökte ringa henne och fråga om det var okej men hon svarade inte. Jag kommer dock hem före henne så så länge stövlarna är hela kommer hon inte märka att jag har lånat dom. Men men får se hur jag gör, det är alltid svårt att välja skor. Lyssnar på en av mina favorit låtar med the click five och ska snart börja fixa iordning mig. Jag gillar den här dagen, börjar tio och slutar två. Är dock halvt död så ska fixa kaffe nu så att jag överlever den här dagen utan att somna när jag kommer hem. För alla som känner mig vet ju hur jag älskar att vara uppe hela natten och sen däckar när jag kommer hem. Och idag hade jag ju faktiskt tänkt fixa rummet som ser ut som ett bombnedslag som vanligt. Det här kommer gå åt helvete i think, aja as long as he wanna be my hollywood i'm happy. Men seriöst upp med er nu det är ju ni som ska underhålla mig nu.



Cheers mates!

/Ely

The party's getting old.

Ligger ännu en gång i sängen och kan inte sova. Så jävla jobbigt, speciellt med tanke på att jag börjar tio imorgon. Fan alltså nu blir jag fan sur snart. Det är för i helvete omöjligt att somna om man är som mig och det finns inget att göra för jag har redan laddat ner och sett det mesta som är värt att se. Och så är jag antingen hungrig eller så har jag mensvärk igen. Ska nog gå och rosta bröd och se om det blir bättre, om det inte blir bättre blir jag väldigt ledsen. Sen ska jag kolla på film blir nog wildchild igen. Kanske ska kolla vad jag har för något annat att se. The devil wears prada it is, ska bara fixa något att äta först. Btw så fick jag en marimekko tröja av mammi igår, jag blev hawpy pandy då.

Cheers!

/Ely

One day we'll get nostalgic for disaster.

Lördagen började med att jag råkade somna och vaknade av att mamma väkte mig för att vi skulle iväg och handla.

köpte shampo: Björn Axén
Strumpbyxor: MQ
Transparenta linnen: Only
Våtservetter: Apoteket
Munsårsplåster: Compeed
Skor: Igen anning och jag orkar inte gå och kolla.
BH: Kappahl


Efter shoppingen åkte jag och träffade oli. Vi åt på donken.
 



Vi träffade även jocke, trevlig gubbe om jag får säga det själv. Tvingade honom att vara med på bild.



Träffade även olle lite sennare. Tvingade såklart även olle att ställa upp på bild.


Sen åkte vi hem till oli där hon försökte mörda mig sådär tio gånger.


Jag hittade även bengt där.



Efter det sov vi, vaknade på söndagen efter att halva dagen hade gått. Hjälpte oli skura golvet. Lite sennare kom princess och även han fick ställa upp på bild. Och jag kallar honom för princess för att det är roligt att retas med honom. Jag brukar även kalla honom för kanarie fågel osv.


På måndagen bjöd emelie på cola för mina pengar. Hon är så snäll.


I got a secret.

Kom hem vid tre, gick ut med hunden och lagade mat. Laddade ner senaste avsnittet av gossip girl och kollade på det. Ska nu ut med becca och promenix, sen ska jag skriva om helgen.  Ska även skriva om min och becca promenix och lägga upp bilder på min lilla shopping från i lördags. Jag är fett seg ibland men det är lungt va? Aja stay tuned darlings.


Fan vad jag saknar hultsfred nu<3 btw vet nån av er varför becca har min tröja på bilden? asså man ser hennes arm typ

Cheers!

/Ely

Skolan.

Sitter som vanligt och bloggar i skolan. Missade engelskan imorse, blev fett ledsen för det. Engelska är mitt favorit ämne liksom. Aja hade en väldigt tråkig lektion och nu sitter jag och ska egentligen skriva en apu-rapport. Slutar om ungefär en halvtimme. Ska då åka hem och gå ut med min bebi semla, min söta lilla hund, eller okej hon kanske inte är så liten men hon kan det där med Puppyface. När jag har varit ute med min bebis ska jag ladda ner det nya avsnittet av gossip girl och skriva om helgen, skulle egentligen ha gjort det igår men somnade ju. Tyvärr ser det ut att snöa ganska mycket idag, jag gillade när det var lite varmare. Jag blir fan ledsen nu ju, nu ska jag leta efter nått läppglans i min väska och sen fortsätta med att göra ingenting. Ni borde fan underhålla mig nu, jag har ju fan tråkigt här.



Cheers!

/Ely

Skillat ely.

Duktig som jag är har jag fördovit mig idag igen. Har redan börjat och jag ligger här med min laptop idag igen. Men nu ska jag gå upp och smsa emelie och byta om och allt annat som måste göras innan jag åker till skolan. Jag ska dessutom försöka hitta min lip plumper(stavning?) måste dock köpa en bättre snart. Får se om jag åker till new york, isf köper jag nog en från victorias secrets. Aja nu har jag ganska brottom, kanske hinner skriva ett till inlägg innan jag går.

Cheers mates!

/Ely

He takes of her dress now, let me go.

Kom hem från skolan igår och somnade, vaknade nyss och mår åt helvete. Känner mig fett sjuk, ska dock byta om till sovkläder och fixa ansiktet lite sen ska jag fortsätta sova. Orkar inte gå upp än och jag har sjukt ont och känner mig sjuk. Jag vill inte gå till skolan idag. Kommer inte orka det men jag måste och vi har ju bara lektioner som är helt okej roliga idag. Aja vi hörs när jag har vaknat igen.

God morgon sunshines.

Nu har jag lyckats med det omöjliga, jag har försovit mig fast jag inte har sovit. Börjar om en timme och jag sitter här i sovkläder, det tar mig 40minuter att ta mig till skolan. Ska sätta min ipod på laddning under tiden jag klär på mig osv. Mitt huvud skriker morgon rutiner fast jag egentligen inte har tid med sånt. Men jag vill inte behöva gå ut, det är så varmt och skönt här och jag har världens jävla mensvärk så jag inte ens har kunnat sovit. Men jag måste ta mig till skolan idag, så nu ska jag skynda mig att leta kläder. Vet redan vila jeans och skor jag ska ha men det ser ut att vara kallt ute så nu måste jag hitta varma sköna tröjor oxå. Eller så blir det tvåpar varma strumpbyxor och en klänning och kofta. Hmm, ska smsa emelie nu och berätta att jag förmodligen missar samhällskunskapen men kommer till idrotten som jag dock inte ska vara med på. Dock har jag ändå ganska brottom fast jag har en extra timme på mig, jag kommer ju aldrig hinna till skolan till kvart över nio så det är ingen menning med att stressa till det iallafall. Men jag måste fan hitta något att ha på mig. Men ni måste ju ändå hålla med om att det bli väldigt kallt med klänning idag?. Tror jag ska ta min långa stickade kofta idag och en skön långärmad tröja under. Blir fett bra, kan be emelie fota det hela i skolan så att ni får se sen. Hinner inte blogga om helgen nu så det får bli när jag kommer hem. Eller från skolan men då kan jag inte lägga upp bilderna. Aja slutar tre ska hem och ut med hunden men sen är jag förmodligen er resten av dagen/kvällen förutom när jag ska fira mamma som fyller år idag. Hejdå cupcakes så ses vi när jag kommer hem eller ifrån skolan.



Så länge kan ni kolla på den här bilden och tänka på mig.

Cheers mates!

/Ely

God morgon.

Ni sover förmodligen fortfarande, jag har dock inte sovit än. Har varit upptagen med att leta efter lösnaglar, mina lösnaglar är dock slut så jag får köpa nya. För lösnaglar är nödvändiga saker som en tjej behöver right? Och det är ju lika bra att köpa två paket lösnaglar när man ändå  köper lösnaglar så slipper man köpa det så ofta. Har en fin liten lista på saker som jag behöver köpa som är sånna där nödvändiga saker så idag ska jag handla med mamma. För mamma behöver en ny borste för jag råkade kasta den borsten som vi har som vi vet vart den är och den råkade flyga in i väggen och gå sönder. Men nu ska jag fixa mig så att jag ser ut som en mäniska sen. Och idag ska jag springa runt med min kamera och dokumentera det mesta. Så det kommer komma upp bilder i min fina blogg sen. Kommer bli så jävla förvånad över mig själv.


Cheers mates!

/Ely


Chelsea smile.

Jag älska den här låten<3

I got a secret... It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs
And I'm going to keep it - I know something you don't know

It sits in silence: Eats away at me
It feeds like cancer, this guilt could fill a fucking sea
Pulling teeth, wolves at my door
Now falling and failing is all I know

This disease is getting worse
I counted my blessings, now I'll count this curse
The only thing I really know: I can't sleep at night
Im buried and breathing in regret
The only thing I really know: I can't sleep at night
Im buried and breathing in regret

I got a secret... It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs
And I'm going to keep it - I know something you don't know
I got a secret... It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs
And I'm going to keep it - I know something you don't know

I may look happy, but honestly dear,
The only way I'll really smile is if you cut me ear to ear
I see the vultures, they watch me bleed
They lick their lips, as all the shame spills out of me

Repent, repent! The end is nigh
Repent, repent! We're all going to die
Repent, repent! These secrets will kill us
So get on your knees and pray for

Repent, Repent! the end is nigh
Repent, repent! We're all going to die
Repent, repent! These secrets will kill us
So get on your knees and pray for forgiveness

We all carry these things inside that no one else can see
They hold us down like anchors, they drown us out at sea
I look up to the sky, they may be nothing there to see

But if I don't believe in him
why would he believe in me?
why would he believe in me?
why would he believe in me?
why would he believe in me?
why would he believe in me?

I got a secret... It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs
And I'm going to keep it - I know something you don't know
I got a secret... It's on the tip of my tongue, it's on the back of my lungs
And I'm going to keep it - I know something you will never know
you will never know
I know something you don't know

Sova?

Om inte allt för lång tid ska väll de flesta av er sova? Jag själv hade inte tänkt sova i natt har för mycket att göra för att ha tid med det. Däremot tänkte jag fixa mig så det inte gör något om jag somnar. Så nu ska jag byta ut linnet från pepe jeans mot en stor adidas tröja, borsta tänderna, tvätta ansiktet och smörja in läpparna i min älskade lumene läppgrej. Sen ska jag ängna natten åt att städa, skriva lista på vda jag måste köpa imorgon, fixa garderoben och plugga lite. Önska mig lycka till, jag lär behöva det. Frågan är dock vad man ska börja med att göra? Har två bokrecensioner och en novell som ska skrivas under helgen sen vill jag gärna hinna skriva lite på mitt engelska projekt. Kommer bli fucking awesome, engelska projektet alltså. Nu är det bäst för er att ni håller tummarna på att jag får mvg på mitt fina engelska projekt.

Note to self: kolla med becca om jag kunde låna twilight av henne på engelska

Jag har för övrigt ingen anning om vad jag ska skriva om i novellen? Jag vill att den ska bli bra men allt jag lyckas skriva blir fel. Kanske ska skriva mitt engelska projekt istället? det ska ju ändå vara minst fem sidor så det är väll lika bra att få det gjort måste ju lämna in texten till läraren och sen göra om den efter hennes anteckningar. Fan vad ni läsare är underbara lyckas hjälpa mig utan att ens kommentera. <3

'
Alltså det kan inte bara vara jag som älskar twilight?

Cheers mates!

/Ely


The click five.

Lyssnar på the click five och städar. Det går jävligt dåligt för jag suger på att städa. Men the click five är grymt bra och jag vill bli klar med städningen för imorgon kanske jag ska åka och handla med mamma. Och ni vet ju hur jag älskar att göra av med pengar. Dock ska jag bara köpa nödvändiga saker imorgon för jag har inga pengar längre och mamma vill nog inte köpa massa kläder till mig nu. Btw så vaknade jag halvt panikslagen och hittade inte min iphone imorse. Aja nu ska jag göra en fin spellista med mina favorit låtar med the click five och fortsätta med städningen.




Cheers mates!

/Ely

Fredag.

Nu är det ännu en gång fredag och jag är sjuk. Så jag får väll stanna hemma under helgen. Tur att jag har saker att underhålla mig själv med iallafall. Tänkte börja med att städa mitt rum för det ser hemskt ut och det är lika bra att städa det nu när jag inte har något annat att göra. Sen ikväll blir det att kolla på let's dance med mina grannar och försöka sätta min tia på att rätt person åker ut. Tror att jag ska chansa på blondinbella, så nu får ni hålla tummarna för att hon åker ut. Jag sparar pengar till ett thomas sabo armband så om jag får 30kr extra varje helg som let's dance går gör det en hel del skillnad. Och jag känner inte riktigt att jag kan be mamma köpa ett sånt dÿrt armaband till mig iallafall inte hela med tanke på att det jag vill ha går på ungefär 11000 med alla berlocker och kjedjan. Kjedjan och några berlocker ska jag få av mamma när jag fyller år så jag sparar pengar till lite fler berlocker. Det kommer bli jätte fint måste bara ha pengar till berlockerna, dessutom så är det en hel del annat jag måste fixa innan jag fyller år.

And the heart beats in it's cage.

Jag håller på bli sjuk och jag kan inte sova, har bara en lektion idag så jag ska nog stanna hemma. Har brutalt ont i halsen, känner mig febrig, ont i huvet och förmodligen är halvt död. Dessutom så känner jag inte riktigt för att gå till skolan och träffa massa folk när jag mår så här. Ska nog stanna hemma och ängna dagen åt att vila och dricka kaffe på balkongen. Dessutom har jag en söt inbakad fläta vid luggen nu, och ja jag fick idén från dig becca. Jag kan fortfarande inte sova. Fyfan, det här är inte roligt.

tryed to take a picture of love.

Ännu en morgon sitter jag i skolan och är sur på pappa. Inget ovanligt liksom, men just nu tänker jag inte förlåta honom på jävligt länge. Dessutom måste jag sitta här och plugga. Så jävla illa blir nästan lite sur på min lärare nu. För övrigt är det en evighet tills lektionen slutar, då är det lunch. Sen slutar jag vid två fett skönt, slipper sitta här och ruttna till typ fem iallafall. Orkar inte sitta här längre, jag har tråkigt. 

Cheers mates!

/Ely


Liten update.

Orkar inte föra över outfits bilderna till datorn idag så ni får se outfiten imorgon. För övrigt har jag brotalt ont i foten och benet så jag får se om jag går till skolan imorgon. Dock gör det lite mindre ont nu när jag kanske får åka till new york under våren. Jag blev hawpy när jag fick reda på det. Tänkte shoppa en jävla massa då, skulle känna mig värdelös om jag åkte till new york och knappt handlade liksom.









Tisdag.

Hann inte blogga mer igår, kom hem och somnade. Men det var väldigt trevligt att träffa becca en stund. Oli och sarah våldgästade även oss. Jävla dålig still alltså. Berättade även för mamma vad min lärare hade gjort så mamma fick ringa min mentor idag. Min mentor skulle prata med läraren osv.

Idag har jag för övrigt varit i skolan, var inte direkt trevligt. Men jag antar att jag var tvungen att gå dit. Nu är jag iallafall hemma, eller ja, jag har ju varit hemma sen tre. Men jag har varit upptagen med att ladda ner ett nytt avsnitt av gossip girl och sen titta på det för att ha tid att blogga. Somnade även en stund, det var väldigt trevligt. Nu ska jag däremot fota min dagens outfit och sen hoppa in i duschen.

Cheers mates!

/Ely

Tried to writte a letter in ink.

Sitter i skolan och hatar allt och alla. Just nu hatar jag stället så mycket så att jag funderar på att aldrig mer komma tillbaka hit. Ska egentligen skriva en novell nu men jag vill inte, skiter i den där äckliga jävla novellen. Svenska är fan tråkigt, men men jag måste väll göra ett försök antar jag. Dock tänker jag börja om för det jag har skrivit nu suger så jävla hårt. Aja idag blir det fika med becca efter det här helvetet, blir nog trevligt. Har dessutom tagit en del bilder idag, lägger upp dem när jag kommer hem ikväll. Alla mina lärare kan dra åt helvete för jag hatar dem. Seriöst tror att dom har rätt att prata med mig. Aja, hämnden är ljuv och jag älskar ljuva saker.

Cheers mates!

/Ely

Måndag.

Är färdig med min outfit nu, ska snart gå mot tåget. Eller okej om en halvtimme, men jag måste dränka mina sorger i kaffe nu. Sen ska jag försöka komma på en ursäkt till att inte vara med på idrotten. Och så ska jag försöka få med en tröja som jag ska lämna tillbaka till praktiken. Kanske får ta det imorgon istället, ja, jag tar det imorgon istället. Ha en trevlig dag så ses vi sen när jag lägger in dagens outfit osv.

Cheers mates!

/Ely


Back to school.

Jag är redan uppe av den enkla anledningen att jag fortfarande inte har lagt mig. Jag är inte trött så jag håller på laddar ner lite tv-serier. Försöker välja kläder och sånt, första dagen är alltid värst även om det bara har varit jullov. Visst det är ingen ny klass eller så men ändå. Man måste träffa den delen av klassen som man hatar igen. Så idag ska jag leta upp en helt underbar outfit och sen försöka få ihop en lika underbar outfit imorgon. Jag hoppas bara att det blir relativt varmt idag med tanke på att man inte kan ha vanliga strumpor i mina pumps. Men tillbaka till saken om hur hämskt det är att börja skolan igen. Man hinner inte riktigt vila innan skolan börjar igen dessutom kan skolan bestämma säg för att förstöra ens schema under jullovet. Jävla dålig stil så det finns inte, jag gillade faktiskt mina fredagar där jag började elva och slutade tolv. Dessutom är det för all del skönt att praktiken är över så man slipper sluta fem varje dag men det är ändå dålig stil av skolan. Vem fan bryr sig om att läsa religion liksom? Enligt min åsikt borde det vara frivilligt, med tanke på att historia är frivilligt. Visst jag hatar historia lika mycket som jag hatar religion och jag valde därför att inte läsa historia. Men jag tycker det är mer givande att läsa historia än religion. Jag har absolut ingenting emot religion men jag tycker man lär sig mer av att läsa om andra världskriget än att läsa om kristendomen. Ni förstår säkert vad jag mennar, jag tycker liksom att antingen ska man vara tvungen att läsa båda eller så ska båda vara valfria.


Mitt jävla nya schema dock är det en del kurser jag inte läser där.


Så här ser jag ut i chilloutfit när jag ska tvätta bort sminket.

Och nu till det viktiga vad fan har man på sig som passar skolan, träffa becca (inte för att hon bryr sig) och gå in där jag brukade praktisera? Aja hittar säkert något.

Cheers mates!

/Ely

Sunday bloody sunday.

Började dagen med att sätta på min älskade laptop och chatta. Lite sennare fotade jag torsdagens köp så ni ska få se det nu.


skor: Zara (ser bättre ut egentligen)


tröja: H&M


Jeans: Pepe jeans

Efter det tände jag lite doft ljus och kollade på Americas next top model. Fixade även lite med min garderob.


Åt lunch bestående av soppa och sushi.


Fotade mig själv lite.


Hittade min favorit kajal. Blev fewt happy.


Åt en god middag. Drack såklart cola till den.


Smsade med becca och emelie och ville fota min älskade iphone.

Cheers mates!

/Ely

god morgon.

Vaknade nyligen så har inte hunnit fota torsdagens köp, ska fixa det snart. Håller just nu på diskuterar med anonym en helt jävla onödig diskution om ni frågar mig. Förstår inte ens varför vi har diskutionen liksom men aja. Just nu förstår jag inte ens varför vi är vänner. Jag förstår inte varför jag ska lägga ner tid på att träffa henne. Vad kan hon vilja mig liksom, hon kan inte göra allt bra igen så vad fan vill hon?

Fredag.

Jag har inte hunnit fota det jag köpte igår, fixar det imorgon någon gång under förmiddagen. Idag har jag haft praktik, väldigt trevligt med tanke på att det var min sista dag. Dock fick jag inga gratis skor :( kom hem efter praktiken och rensade garderoben lite. Sen kom mina grannar hit, min 13åriga granne fick kläder av mig. Kännde mig extremt snäll då, det var faktiskt ganska fina och dyra grejer men jag använder aldrig grejerna så då kan jag lika gärna ge bort det liksom. Mina grannar gick väldigt nyligen hem så jag har inte hunnit blogga eller så idag men det kommer imorgon. Drömm sött älsklingar.

Cheers mates!

/Ely

Shopping.

Idag efter praktiken shoppade jag och emelie, jag gjorde av med mer än vad jag borde ha gjort och emelie blev överlycklig när hon hittade ett par snygga skor i rätt storlek. Det var iaf väldigt trevligt. Har dock inte hunnit fota shoppingen än så bilder kommer upp imorgon innan jag går till praktiken. Fan vad jag längtar till imorgon sista dagen på praktiken bara så jävla jobbigt att gå runt där i sju timmar det finns liksom inget att göra just nu liksom men vem vet jag kanske får sluta tidigare? Så snälla borde dom väll ändå kunna vara sista dagen jag är där. Nej nu ska jag tvätta bort sminket och byta om och hoppa ner i sängen.


Jag saknar london :(

Packning.

Håller på packar, ska sen försöka städa rummet lite innan jag åker. Ska tydligen åka vid typ tio imorgon om jag har fattat det hela rätt. Måste hinna tvätta håret idag så jag ska nog duscha nu. Och sen fortsätta packa klart, måste ju packa klart idag ifall jag skulle somna under natten. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Uppdaterar förmodligen mer sen.

Cheers mates!

Ely

En dag kvar.

Imorgon sätter jag mig i en bil och åker ner till skåne (eller heter det upp till skåne?). Iaf jag är jätte glad för det men jag kommer sakna stockholm och då är jag ändå bara borta i två eller tre dagar. Så idag ska jag städa och packa och allt som måste göras innan man åker iväg. Lite jobbigt speciellt med tanke på att jag har lite skoluppgifter som behöver göras men å andra sidan så har jag bara praktik nästa vecka. Idag kommer det nog komma en hel del inlägg för jag kommer sakna bloggen. Även om jag suger på att lägga upp bilder och inte uppdaterar på några dagar så är det skönt att veta att bloggen finns där. Och mina läsare är undebara även om ni suger på att uppdatera så älskar jag mina läsare. Men till saken hör att imorgon sätter jag mig i en bil och åker till nått litet ställe i skåne och jag är rädd för att framstå som en korkad och ytlig stockholmare. Så nu sitter jag och försöker bestämma om jag ska måla naglarna eller om det får mig att framstå så.  Om jag ska sätta på lösnaglar eller om folk tycker att jag är sjuk i huvet då. Och om det är så smart att resa i träningsbyxor och en skön tröja när man ska träffa sin pojkvän för första gången på ungefär 3-4månader. Och hur jävla lång tid tar det att köra till skåne? Sen blir jag fan galen när jag ska välja jacka, röd peak eller svart the north face? Uggs eller svart skinstövletter från vagabond? Marc by marc jacobs eller guess väska? Och hur mycket kläder behöver jag under två dagar? Kan jag handla lite idag eller behöver jag 500 under två dagar? Är det lungt om jag ber mamma om pengar till min resa? Och kan jag vara som en femåring och köpa massa godis till bilresan? Viktigast av allt går det att få tag på en latte där? Förövrigt så langar jag bilder i nästa inlägg då jag förmodligen packar eller har packat klart. Dröm en liten dröm om mig.


Cheers mates!

Ely


RSS 2.0