You keep playing me like a fruitmachine.

Sitter i skolan, ska gå om 30minuter. Kom nyss tillbaka till lektionen efter att brandlarmet gick igång och alla sprang ut. Har tandläkartid för mina ringar på underkäken har lossnat. Så måste fixa det idag, kommer förmodligen få ha gummigrejer i käften igen och det gör ont som satan :(. Eftersom att det var någon som tyckte att jag skulle skriva mer om mode så fixar jag det när jag kommer hem. Tänkte även skriva lite om musik och kanske om smink. Är ensam hemma till typ tio ikväll så jag får laga middag själv. Får väll hoppas att köket inte börjar brinna. Mina ögon svider och jag vill inte gå till tandläkaren och bli torterad igen, men det blir säkert bra iallafall.



Cheers mates!

/Ely

Shut up and let me go.

Hej darls!
som vanligt har jag nyligen gått upp. Har ätit frukost och satt på vakna med the voice. Ska snart börja leta efter någon outfit och fixa sminket. Så att jag ser ut som en mäniska igen :). Har inte ens sovit 2timmar inatt så jag är lite trött och mitt älskade starbucks kaffe är slut. Så det blir inget kaffe för mig idag, ska försöka komma ihåg att ringa mamma innan jag går. Idag börjar jag kvart i nio vid tingsrätten och eftersom att jag bor väldigt nära tingsrätten så är jag väldigt glad över det.


Bild från i fredags :)

Edit: Skrev det här inlägget imorse men det funkade inte då.

Cheers mates!

/Ely

Bring me that horizon.

Spenderade fredagen hos bästis, sov där, kom hem på lördagen, städade, bloggar nu. I fredags gick jag och bästis för att äta middag med "pappa" efter middagen så bjöd "pappa" mig och bästis på naturgodis, morötter och dipp (vi försökte vara nyttiga). Jag och bästis har även plannerat massa inför våran kommande london resa, det kommer bli sjukt trevligt.
I lördags var jag hos bästis i stort sett hela dagen, åkte hem mot kvällen för att städa. Orkade dock inte städa klart, men imorgon då jävlar ska jag bli klar. Ska försöka plugga lite nu och ja jag vet att det låter fett geekigt att plugga på natten på en helg men jag måste värkligen skriva massa uppsatser. Så vi hörs sennare när jag uppdaterar er om vad mer som har hänt osv. Bilder kommer även lite sennare.

Cheers mates!

/Ely

A cherrysunset blossoms but we're not there to watch it fall.

Sitter i skolan och skriver ett förslag på en marknadsundersökning, går riktigt bra tror jag. Ska dock kolla med läraren om jag har gjort rätt. Är nästan helt klar (om jag nu har gjort rätt). Det är typ en timme kvar av den här lektionen så jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite. Kom precis in från en rast (vi har rast mitt i lektionen när vi har två timmars lektioner). Efter den här lektionen är det rast sen är det samhällskunskap, på samhällskunskapen ska jag lämna in ett arbete som jag inte har gjort men det är lungt för jag är expert på att hitta på historier när jag inte har gjort mina inlämningsuppgifter. Vid tolv slutar jag och då ska jag åka hem till bästis, haha jag ska tvinga henne att göra chailatte till mig. Hon är expert på att göra chailatte och latte (haha om du läser det här så förväntar jag mig att det står en chailatte och väntar på mig när jag kommer). Nu ska jag fortsätta med min marknadsundersökning och hoppas att de blir bra och klar så jag slipper fixa till den hemma.



Cheers mates!

/Ely

I look up to the sky there may be nothing there to see but if i don't believe in him why would he believe in me?

God morning cupcakes!
Nu är jag nästan helt klar med presenten som jag skulle fixa med under natten. Ska leta efter en outfit nu och sen ska jag fixa sminket för att ta mig till skolan sen börjar nämligen nio idag. Det är irriterand som fan, hur jävla tidigt tror lärarna att jag går upp egentligen? Aja jag får väll vara duktig och komma i tid idag, slutar ju faktiskt vid tolv så det är ju inte så illa. Idag ska jag träffa bästis efter skolan (hon är ledig idag). Kan säker låna hennes dator och uppdatera lite kort om vad som händer därifrån. Men nu har jag lite brottom med tanke på att jag ska hinna få i mig frukost och allt på en timme. Ni får ha en trevlig dag så uppdaterar jag så ofta som möjligt.

Cheers mates!
/Ely

I'm not coming home tonight, i'm not coming home tonight.

Jag ska gå upp om fem timmar, ändå sitter jag och håller på med den där pressenten som jag nämde igår. Den blir förmodligen klar imorgon om jag har tur. Men det är fortfarande mycket som ska fixas. Och eftersom att det lär ta ganska lång tid så hinner jag inte sova inatt. Imorgon ska jag träffa bästis och fixa klart pressenten om jag hinner fixa det som måste fixas innan jag går hemifrån imorgon. Hoppas jag hinner det, vill inte behöva hålla på med pressenten hur länge som helst liksom med tanke på att jag har skolan och massa saker som ska fixas. Hoppas ni sover gott så bloggar jag mer innan jag går till skolan.



Cheers mates!

/Ely

I feel like tacos.

Jag vaknade nyss, mår sjukt jävla dåligt. Ska snart fixa något att äta, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag har en del saker som jag ska försöka hinna göra idag. Jag ska nämligen försöka hinna plugga, blogga, fixa garderoben, städa och duscha. Jag vet att min blogg är ganska tråkig just nu men den blir roligare när jag är frisk igen :) Min pappa kom som sagt hem från norge igår kväll och på söndag åker han till helsingfors. Så nu måste jag hitta en bild på snö armbandet som jag vill ha. Men nu måste jag ta mig upp ur sängen och fixa mat. Ni får ha en trevlig dag så bloggar jag snart igen.

Cheers mates!

/Ely

I always knew you were a slut but i never took you for a liar.

Jag är så jävla sur på en viss person nu. Jag förstår seriöst inte hur en mäniska kan göra något sånt. Just nu är det som att papa roach's låt blood spelas på repeat i mitt huvud. Jag kan inte sluta tänka på vad mäniskan har gjort mot mig. Dessutom så kan jag inte bestämma mig för hur mycket det är okej för en person att såra sin kompis och sen bli förlåten. Hur mycket kan man egentligen laga med tejp?



Cheers mates!

/Ely

They hold us down like anchors, they drown us out at sea.

Hej darls!
Eftersom att jag är sjuk så har jag inte orkat blogga idag, har varit upptagen med att plugga och glo på tv. Har dock upptäckt att jag har en hel fotostudio i garderoben. Så nu håller jag på fixar en hemlig sak, den är hemlig för att det är en pressent och den som ska få den läser min blogg så då kan jag ju inte direkt visa den här. Men jag visar den sen när personen har fått pressenten. Blir förmodligen nästa vecka någon gång, om jag har blivit klar med presenten då alltså. Det är ganska mycket som ska fixas innan den är klar. Men jag tror att personen som ska få presenten blir otroglit glad över den. Hoppas jag iallafall för det blir ganska dyrt att fixa den. Men det blir nog inga större problem. Tror jag får skicka pappa till affären imorgon för att fixa lite saker till pressenten. Men ni får som sagt se den så fort jag har gett den till personen som ska få den.

Cheers mates!

/Ely

My heart is still beating.

Jag vaknade nyligen. Ligger och kollar på mtv, ska snart ta mig ur sängen för att äta frukost. Sen ska jag försöka plugga idag har massa uppsatser som måste bli gjorda. Har iofs skrivit en lista med saker som ska bli klara den här veckan så får jag väll fixa resten nästa vecka. Ska försöka uppdatera bättre idag än vad jag gjorde igår. Tror även att jag ska på promenad med oli en liten stund ikväll. Men vi får se hur det blir med det. Ska försöka ta mig till skolan imorgon börjar nämligen sakna min marc by marc jacobs väska som emelie har lånat av mig. Idag kommer pappa hem från norge i think ska kolla med honom när han åker till helsingfors måste nämligen beställa lite saker från båten. Dessutom så måste jag veta om han skulle förbi köpenhamn så jag kan få mina väskor. Ska även försöka hinna kolla hm's hemsida för att se om jag vill beställa något.

Cheers mates!

/Ely

We're gonna have a good day.

Så här har ni bilderna från i fredags och becca om du tar dom av mig är det bäst för dig att du sover med ett öga öppet.

Festens sötaste par :)


becca bjuder på den här bilden :)


mat i think :)


björn och tom :)


folk :)


bästis :)


folk :)


:)

Cheers mates!

/Ely

But would anything matter if you're already dead?

hej darls!
Jag ligger hemma och är sjuk som en anka. Ska försöka ta mig upp och fxa frukost och gå ut med min söta hund. Sen ska jag ängna dagen åt att kolla på gossip girl, städa rummet och försöka plugga lite. Jag hatar att vara sjuk, seriöst man kan inte träffa roligt folk då. Och eftersom att det finns folk som tjatar om bilder från i fredags så kommer det sennare idag. Stay tuned.



Cheers mates!

/Ely

Just say what you wanna say it's kind of funny how i'm not listening anyway.

Kom hem och somnade framför tv:n och åt flingor. Sen kom mamma hem med glass till mig. Mår åt helvete idag så ska försöka ta det lungt idag. Funderar även på om jag ska försöka charma till mig en Ed Hardy tröja. Förlåt för att det blir tråkiga och korta inlägg idag. Men det är lungt va? ni överlever visst?


Såhär söt var jag i fredags :P

Cheers mates!

/Ely

So throw your diamonds in the sky.

Hej darls!
Sitter i skolan och har svenska, mår åt helvete men slutar efter den här lektionen. Så det känns onödigt att gå hem nu fast jag känner mig som sju svåra år. Måste försöka bestämma vad jag ska skriva om och jag suger på det. Men det går säkert bra så fort jag har bestämmt vad jag ska skriva om. Men nu ska jag försöka plugga lite, så uppdaterar jag mer när jag kommer hem.



Cheers mates!

/Ely

You're a traitor to my heart.

Jag ska snart iväg till skolan, kommer dock komma försent idag. Lite synd men det är väll sånt som händer. Känner mig sjuk så jag får se hur länge jag orkar stanna i skolan. Efter skolan ska jag plugga och chilla tror jag. Men nu ska jag försöka ta mig till skolan utan att komma för sent.

Cheers mates!

/Ely

...

hej darls!
somnade igår innan jag hann skriva om veckan som varit. Har inte hunnit fått in bilderna ¨på datorn men så fort jag har fixat det så kommer inlägget. Nu ska jag äta frukost och försöka få tag på bästis. Glömde nämligen mitt shampoo hos henne. Just nu är jag dock för ledsen och trött för att orka fixa det. Dessutom så är jag jävligt arg just nu.

Cheers mates!

/Ely

What you gonna do katie you're a sweet sweet girl?

Jag har varit värdelös på att uppdatera den här veckan. Bodde hos bästis från i torsdags och kom nyss hem. Ni får en update om vad som har hänt sen i onsdags snart, ska bara duscha först.


Måndagen.

Igår hade jag vanliga lektioner i skolan, fick schema för resten av veckan då vi har SANT-vecka nu. Otroligt trevligt, sant står då för samlevnad, alkohol, narkotika, tobak. Aja, gick även på bio med becca och såg en shopaholics bekännelser. Otroligt bra film, antar att jag ska tacka becca för att hon bjöd mig på förhandvisningen så tack becca.


Schemat för resten av veckan, älskar dock att jag kommer behöva gå mitt i när AA står och pratar men så kan det gå.



Becca och jag hade picknic på fontänen utanför t-centralen.


Jag hade tråkigt på nån random toalett


oli bjöd dock på sig själv så att jag och becca skulle skratta


man fick en tidning på förhandsvisningen


becca var fett söt


och jag såg ut sådär

efter bion åkte vi hem med oli som fortfarande var i stan för hon skulle äta middag med sin pappa.

Cheers mates!

/Ely


Now come one come all...

Hej darls!
Nu är jag hemma igen, det har varit en riktigt trevlig dag idag men mer om det lite sennare idag. Imorse så sa ju jag att jag hade något att berätta för er. Det är nämligen så att det tog slut mellan mig och min kille i söndags. Det är ganska tråkigt med tanke på att vi var tillsammans i lite över sju månader.  Men det är lungt jag mår bra han var nämligen aningen dum i huvet. Men det är såklart lite sorgligt med tanke på att jag faktiskt älskade honom.

Cheers mates!

/Ely

So clap your hands to the sound of every first born dying now.

Usch, ska gå till skolan om cirka tio minuter och det öser ner regn. Jag som ville få lite sommar kännsla genom att ha ballerina skor idag :( Äsch det får bli en tjock tröja och stövlar istället. Jag blir fan ledsen nu ju, men jag antar att regnet bara är ett tecken på att det håller på bli vår. Det hade ju faktiskt varit värre om det hade snöat. Men nu har jag ganska brottom, har dock en hel del att berätta för er men vi tar det när jag kommer hem, då kommer även ett inlägg om igår :).



Cheers mates!

/Ely

I wanna be your dollar bills.

Igår gick jag hem till mina grannar för att kolla på melodifestivalen, sjunga singstar och tappa rösten. Tog totalt två bilder under kvällen. Idag har jag varit och handlat mat med mina föräldrar och nu ska jag gå ut med hunden för att sen ringa becca. Becca och jag ska ju gå på bio imorgon, det blir säkert awesome.


Är det melodifestival så är det det och då ska man äta finsk choklad annars är man en amatör.


singstar.

Cheers mates!

/Ely

she starts her new diet....

Sitter och försöker bestämma vad jag ska beställa av pappa när han åker till köpenhamn. Det är dock ett tag kvar men vill vara säker på vad jag ska beställa liksom. Och nu behöver jag er hjälp med att välja vilken färg jag ska ta på den här väskan.






Cheers mates!

/Ely

There's no place like london

Igår hann jag inte blogga något för jag var inte hemma och när jag var hemma orkade jag inte, mår nämligen helt åt helvete just nu. Tror att jag har halsflus, så jag kommer typ inte ha något att göra under helgen pga sjukdom. Tänkte ändå uppdatera om vad som har hänt hittills. Så igår gick jag upp för att ta mig till skolan. Efter skolan åkte jag till stan med emelie och oli, vi fikade på espresso house och gick runt inne på åhlens och kollade på smycken. Efter åhlens skulle oli möta ida så hon drog. Jag och emelie sprang dock runt och letade efter fotopapper men hittade inget som passar min skrivare. Så vi gav upp och emelie åkte för att möta sin mamma och jag åkte hem. När jag kom hem somnade jag för att jag kände mig sjuk och var trött. Sennare på kvällen kollade jag på let's dance, det var dock ganska tråkigt igår vet inte varför känns liksom så onödigt att dom ska dansa två olika danser under samma program.



gårdagens outfit.
t-shirt: köpt i london
kofta: vet inte
halsband: snö
väst: canada goose
jeans: köpta i london
strumpor: lindex


emelie i skolan igår



fikade


åkte hem


min söta hund i bilen


jag åkte bil


jag hade ont i halsen

Cheers mates!

/Ely


I do, I do, I do

Hade utveckligssamtal idag, det gick väll sådär. Åkte hem och kollade lite på tv. Vid fem åkte jag och åt med emelie och kjell. Vi åt middag, fikade och sen tog vi taxi hem. Det var otroligt trevligt. Nu ska jag plugga lite.


Jag gjorde lunch :)


Köpte grönt te med vanilj smak och lätt dryck.


Min fina middag


min fina middag igen :)

Dagens outfit.
väst: Canada goose
tröja: adidas
t-shirt: pepe jeans
jeans: köpta i london

Cheers mates!

/Ely

My hopes are so high that your kiss might kill me, so won't you kill me so i die happy.

hej darls, just nu sitter jag på balkongen och äter frukost. Lyssnar även på dashboard confessional. När jag har ätit klart ska jag ut med hunden. Och om typ en timme ska jag åka till skolan för att ha utveckligssamtal sen ska jag åka hem igen :). Vid sex ikväll blir det middag med elevrådet också, otroligt trevligt.


Min fina frukost :)

Cheers mates!

/Ely

Don't want no paper gangster


dagens outfit.
jacka: nike
tröja: esprit
jeans: köpta i london


gav emelie smärtstillande

vi kollade på the day after tomorrow på naturkunskapen


och alla vet ju att man inte kan kolla på film utan godis.

Träffade jenna efter tandläkaren och nu ska jag hoppa in i duschen.

Cheers mates!

/Ely

No need for intruduction, I've read about girls like you on bathroom doors.

Sitter i skolan och har religion idag igen. Vi har disskuterat allt mellan himmel och jord i ungefär en halvtimme och nu ska vi plugga. Otroligt givande, sitter här helt jävla orolig. Ska ju till tandläkaren idag och sätta i ringar där bak. Ska även försöka hitta någon att åka till peace&love med. Emelie vill säkert följa med. För emelie är fett snäll (A). Efter den här lektionen har vi naturkunskap där vi ska fortsätta kolla på the day after tomorrow. Sen slutar jag och då måste jag vänta på att mamma kommer och hämtar mig sen ska jag till tandläkaren. När jag har kommit hem bloggar jag förmodligen mer och då kommer även bilder från idag.



Cheers mates!

/Ely

shup shup


Var hos tandläkaren igår.


Väntade på att idrotten skulle börja.


vi gjorde ett drogtest på idrotten


åt tomatsoppa


kollade på simpsons.


gick till skolan och mitt läppglans tog slut


hade religions lektion


Läste en del i senaste Elle tidningen.

Cheers mates!

/Ely

She says i know...

Förlåt, jag somnade. Nu ska jag äta och duscha sen ska jag duscha. Efter det kommer bilder från idag och igår.



Cheers mates!

/Ely

You better stay on the other sid of the street motherfucker, I'll knock you out.

Sitter på affäsrkomunikations lektionen och pluggar. Slutar efter den här lektionen riktigt trevligt. Ska hem och plugga då tror jag. Det är lite mindre trevligt, men det är väll sånt som måste göras. Har fortfarande ont i käften och ska tillbaka till tandläkaren imorgon för att sätta i ringar runt tänderna längst bak. Enligt tandläkaren gör det mindre ont än gummigrejerna så jag får väll hoppas att det stämmer. Ikväll går det en hel del bra grejer på tv så det ä bra att jag har tid att plugga innan mitt favorit program navy cis börjar. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag men ibland är det skönt att bara ta det lungt så det är lungt. Måste även duscha när jag kommer hem, hann inte göra det imorse och mitt hår ser hemskt ut. Har tyvärr ingen usb-kabel med mig nu så jag kan inte lägga in bilder men jag fixar det när jag kommer hem. Så länge kan ni kolla på den här bilden om ni saknar mig allt för mycket.



Cheers mates!

/Ely

I've dug my grave so I'll die in it.

good morning cupcakes.
Som vanligt har jag brottom, ska dra om 20minuter och har inte ens valt kläder. Så jag är stressad som fan just nu. Slutar typ två idag så vi hörs väll då om jag inte uppdaterar från skolan. Som jag sa igår så var det ingen bra blogg dag. Men idag ska det gå bättre med bloggen. Tar med min iphone idag och tar massa bilder dessutom så kommer bilderna från igår också.



Cheers mates!

/Ely

'Cause you're hot then you're cold.

Somnade en stund har så jävla ont i käften nu. Håller fan på dör typ. Ska nog sova en stund till snart. Vanlig uppdatering kommer imorgon. Vet inte riktigt hur jag uppdaterar idag.



Cheers mates!

/Ely

If only sorrow could build a staircase.

Sitter i skolan på sista lektionen och klagar över att jag har ont. Var nämligen hos tandläkaren imorse och satte i nya gummigrejer. Så nu har jag så ont så jag inte orkar prata. Försöker iallafall skriva ett reportage, går dock inte så bra. Har så jävla ont så jag vill åka hem redan nu. Så jag är stolt över att ändå ha klarat hela dagen såhär bra. Jag vet inte ens vad jag vill skriva mitt reportage om så det här lär ta ett tag. Men kollar iallafall runt på aftonbladet efter lite olika förslag.

Cheers mates!

/Ely

I've got nothing to say.

Pappa lyckades äntligen laga klart maten så nu är jag mätt och belåten eller vad fan man nu säger. Nu måste jag dock tvätta ansiktet osv så att jag inte glömmer bort det.



Cheers mates!

/Ely

No you won't go down alone.

Sitter för tillfället och väntar på att pappa ska göra klart varmrätten. Tre rätters middag you know, har ätit förrätt nu iallafall. Den var fett god, min bror fick dock mitt bröd för jag ville inte ha det. Kollar på sanningens ögonblick. För pappa är seg med resten av maten.






Middagen hittills

Cheers mates!

/Ely


Gossip girl.

Kollar på gossip girl nu. Älskar det här avsnittet, så jävla mycket känsla i det eller vad man nu ska säga. Men jag älskar hela serien så jävla bra. Måste komma ihåg att charma till mig en ny kamera.


bild: Google

Cheers mates!

/Ely

I've dug my grave so i'll die in it.

Söndagar är alltid sega. Idag har jag duschat och så sen suttit vid datorn. Ska snart ut med hunden dock sen ska jag och becca promenixa. Kommer bli sjukt trevligt becca är så snäll.


min söta laptop ville vara med på bild.

Cheers mates!

/Ely


you are the......

Hello cupcakes!
jag kom nyss ut ur duschen, sov hos jocke så har inte kunnat blogga sen igår på morgonen.

igår gjorde jag sallad.


jag råkade skära mig själv :(


jag


åt glass


becca åt oxå glass.


drack chailatte


jocke


fick lite plektrum av jocke


såg ut såhär imorse när jag skulle hem


kirrade en chailatte

Cheers mates!

/Ely

fredagen.


här har vi min söta klädstång.


jag i skolan igår


Dagens outfit:
skinnjacka: carlings
Kofta: Mammas gammla
Klänning: H&M
strumpbyxor: Lindex
Skor: UGG's


emelie


Oli när vi skulle äta


becca när vi skulle äta


becca på festen

Cheers mates!

/Ely

Traitors never play hangman.

Just nu håller jag på nyktrar till, kom nämligen hem från en fest nyligen. Tog taxi hem, släppte av en full becca hos henne och betalade 200kr. Eftersom att det nu är lördag så uppdaterade jag dåligt som fan igår. Jag var dock bara hem och böt om. Efter skolan åkte jag till sickla för att hämta mig fett söta klänning, sprang runt på östermalm med emelie och andreas, träffade becca, becca var bäst och kirrade biljetter till oss till förhandsvisning av en shopaholics bekännelser, åt med oli, becca och olis pappa, fikade, åkte hem och böt kläder, åkte på fest och kom som sagt nyligen hem. Bilder från igår kommer när jag har sovit. Vi hörs o några timmar eller så.


Ni kan få leva på den här bilden tills nästa uppdatering kommer.

Cheers mates!

/Ely

your eyes are the size of the moon.

Rise and shine darlings!
Jag vaknade för cirka 40minuter sen och jag börjar om ungefär 2timmar.
Känner min lite lurad nu.Dessutom så är jag otrogligt seg den här morgonen.
Men idag ska jag hämta min klänning som jag inte orkade hämnta igår.
Ska även träffa becca idag, vad vi ska göra vet jag inte än men det blir säkert trevligt.
Men nu ska jag leta fram min vad jag tycker väldigt söta outfit och sen blir det skolan i tre timmar.
Hör sennare cuties.



Cheers mates!

/Ely


dagens outfit.


myströja från b.young
jeans köpta i london
strumpor lindex
enhörning köpt på disneyland i usa.

shopping






kartong1
kartong2
kartong3
filt
rengöringslotion från lumene
ansiktsvatten från lumene
handkräm
rengörings grej från loreal
doftljus
deo från adidas
galjar

Cheers mates!

/Ely

I wanna be your hollywood.

God morgon darls.
Nu sitter jag här i sovkläder, ska hitta en söt outfit sen ska jag iväg till skolan.
Idag ska jag hämta min klänning i sickla efter skolan.
Det gör mig fett glad.
Så idag får ni se den, jag ska bara  hämta den och hinna fota den innan jag kan visa er den.
Nu har jag lite brottom, måste hinna fixa sminket osv.


Cheers mates!

/Ely

But she's an angel for sure she just can't stop telling lies.


Min nya tröja från pepe jeans


När jag har tråkigt på lektionerna brukar jag ängna mig åt att fixa läpparna.


Så här såg jag ut på religionen idag.











Kjell hade tråkigt och dansade på bordet.


Jag skulle låna emelies väska och hon skulle låna min väska. Då såg det ut så här.


Jag fick en tröja.

Cheers mates!

/Ely

kill me now kill me now kill me now.

Hello cupcakes!
Somnade när jag kom hem, när jag vaknade gick jag och mamma för att hälsa på våra grannar.
Så nu vet ni varför jag inte har uppdaterat idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen hinner nämligen inte duscha på morgonen imorgon.
Funderar på om jag ska sola imorgon efter skolan.


Cheers mates!

/Ely

Give 'em hell kid.

Hej darlings.
Sitter i skolan och kvitterar böcker på nån ny kurs.
Mina lärare bestämmde sig för att ge mig en hjärtattack så jag börjar en timme tidigare imorgon.
Himmla dålig stil enligt mig, får inte ens sluta tidigare för det :(
Jag blir fan upprörd över sånt här, jag känner mig både arg och lurade just nu.
Nu ska jag plugga så bloggar jag när jag kommer hem.
Måste ju visa er vad jag köpte igår.



Cheers mates!

/Ely

all we need is...

Idag åkte jag och emelie till sickla för att byta min klänning, eftersom att dom inte hade klänningen där så skickade dom den till skräddaren. Jag saknar den så jag köpte tröjor på mq för att få mig att sakna klänningen mindre. Men jag ska hämta den på torsdag. Jag och emelie åt pizza och pasta sen åkte vi hem. Nu ska jag chilla och kolla på scrubs sen kommer bilder från idag.

Cheers mates!

/Ely

Hultsfred.

Mitt internet funkade inte igår. Men nu funkar det och nu har jag köpt hultsfreds biljetter till mig och becca. Vi är fett glada nu, jag lovar becca står och dansar på ett bord av lycka nu. Becca skulle dock aldrig erkänna det för er. Nu ska jag dock åka och träffa oli, har inte träffat min bästavän på över en vecka nu så jag saknar henne fett mycket. Oli om du inte följer med till hultsfred blir jag fett ledsen.

Cheers mates!

/Ely

RSS 2.0