like nothing could destroy your world.

Kollar på gökboet med alex haha. Var full som en jävla anka igår + alex var nykter= alex fick hjälpa mig hem, följa med mig  stan och leta efter nått ställa att köpa dricka på och låna ut sin tröja till mig. Haha kännde mig fett fittig då ju. Haha imorgon börja skolan jag. Haha men jag ska fortsätta kolla på filmen med alex nu :)

Cheers mates!

/Ely

When in doubt fuck the world

Fan har saknat bloggen samtidigt som det har varit sjukt skönt att ta en pause från datorn och internet ett tag. Men nu är jag tillbaka. Har lite saker att berätta för er. Tråkigt nog så börjar skolan på måndag, vill inte börja skolan igen. Speciellt inte när jag vet att jag slutar fem på måndagar och tisdagar. Just nu kollar jag på gökboet och smsar med alex. Är sugen på att festa men jag är ensam hemma med oli som sover och jag är inte så sugen på att dricka sprit så att jag skulle dricka vodka helt själv. Men imorgon ska jag och alex kröka som han så fint uttrycker det. Som plåster på såren för dålig uppdatering så tänkte jag lägga upp lite fina bilder på vad som har hänt under tiden då jag inte har bloggat.

 
Oli och Jennifer det känndes fett konstigt att träffa Jennifer efter så lång tid <3


En chillad outfit:
Tjocktröja: Tog den av alex när jag frös ihjäl
T-shirt: Ed hardy
Leggings: Vero moda

 
Filmen jag och oli såg ikväll och chips som är fett goda. Tihi det är oliver sykes favorit chips.


Mando diao - new boy. Sjukt fin låt <3

Cheers mates!

/Ely

For every second sleep has stole.

Ligger i min säng, äter godis och kollar på scrubs. Vill göra något men ingen orkar göra något. Elaka jävlar. Idag har jag chillat, städat lite och promenixat med emelie. Imorgon ska jag och mami storhandla, sen blir det krogen på kvällen.

Cheers mates!

/Ely

I wanna return, i just wanna say yes.

Hej darls!
håller på städar, ska dock leta upp nått att ha på mig sen träffa emelie för en promenix. Sen måste jag städa klart. Bilder kommer när jag har promenixat med emelie.


Så här ser jag ut när jag är sjuk och har chillat hela dagen <3

Cheers mates!

/Ely

We stare at broken clocks, the hands don't turn anymore.

Sitter på båten påväg hem nu. Idag har varit sjukt stressig då vårat tåg var försenat så vi fick springa till båten som skulle åka samtidigt som vårat tåg var framme. Eftersom att jag är sjuk så orkade inte jag springa men det är lungt för båten väntade på oss och två till. Eftersom att jag är sjuk så sa pappa att han skulle ringa jennas mamma och säga att han betalar taxi åt oss för han inte orkade hämta oss och jennas lillesyster ska operera sig imorgon.  En kvart sennare ringde pappa upp mig igen och sa att jenna ska sova hos oss för att jag kan ha smittat henne och hennes syster ska operera sig imorgon. Är hemma runt sju skulle jag tro. Då ska jag och jenna äta pizza. Sennare idag kommer även alex och kanske niklas. Det blir säkert trevligt :)

Cheers mates!

/Ely


Bring me the horizon, bring me the horizon now.

Hej darls idag var vi och åt på resturang, shoppade och var på bio. Det var sjukt trevligt vi såg brüno. Har shoppat en del men bilder på det kommer imorgon eller på söndag när jag är hemma. Men nu kommer bilder från idag ska även försöka fixa två videor från idag.


En dagens outfit (dock inte från idag):
Solisar: matthew williamson for hm
Väska: marc by marc jacobs
tunika: indiska
sandaler: hm

 

Har inte fotat nån dagen i dag mer bilder kommer imorgon eller när jag är hemma måste seriöst sova nu. godnatt <3

Cheers mates!

/Ely

I only want symphati in the form of you crawling into bed whit me.

Bilder från när jag och jenna var på nöjesfält.

      

Cheers mates!

/Ely

She says she's no good whit words but i'm worse.

bilder från nån dag


Dagens outfit:
Solisar: matthew williamson for hm
tröja: bondelid
Jeans: köpta i london
Sandaler: HM
Väska: marc by marc jacobs


jag och jennapenna


promenix


promenix

Cheers mates!

/Ely


We didn't think goodbye would be our new favourite line.

Dagens outfit.



Klänning: Style by stars
Laggings: lindex
Skor: gammla som satan
Väska: marc by marc jacobs

Cheers mates!

/Ely

Is there hope for us? can we make it out alive?

Tänkte lägga in bilder från min kamera som jag har tagit hittills. Har sjukt fina bilder och jag vet att ni håller med mig. Jag är dock besviken på becca och oli för dom är inte inne på msn. Tycker det är jävligt elakt av dom. Så om ni läser det här så hatar jag er :)

            

Cheers mates!

/Ely

I can taste the failure on your lips.

Hej darls! Long time no see. Sitter på båten med jenna påväg till finland. Haha sitter på ett golv och har hackat oss in på siljas internet. Jag tycker att det är kallt på båten nu. Jenna håller dock int med. Har tagit massa bilder idag som kommer upp i bloggen när vi kommer fram till jesse. Ikväll ska vi se sex and the city filmen. Får se om jag lyckas få med jenna ut och shoppa imorgon. Nu ska jag springa och till hytten och hämta en tröja. Vi hörs sennare ikväll.

Cheers mates!

/Ely


RSS 2.0